jakość (1) Świetna jakość i szybki czas przyjazdu, cena przyzwoita, fachowa pomoc ;)... kolarz Złapałem gumę bez zapasówki (1) Nowo kupiony samochód, brak zapasówki (butla lpg) brak drugiego kompletu opon... Jarek Full - profeska (1) Szybko, profesjonalnie, uprzejmie - super firma.Polecam serdecznie. :) Marta
Flota Tomek (1) Od dwóch lat obsługa floty , jestem zadowolony \ dobrze ze maja serwisy w... Tomek naprawa przebitej opony (1) Bardzo szybka i profesjonalna naprawa, z wyważeniem koła włącznie.Przystępna... Wiesiek Naprawa opony (1) Demontaż, naprawa i montaż uszkodzonej opony błyskawicznie, profesjonalnie i... Maciej REWELACJA (1) Szybko , sprawnie, sympatycznie :) Byłam przejazdem w Gdańsku, sobota, opona... Karola Szybko,tanio i profesjonalnie!!! (1) Niestety, ale już nie mam siły poradzić sobie z "kapciem" na parkingu przed... Emeryt POLECAM (1) Dobry kontakt, szybki dojazd, dobrze wykonana praca, miła obsługa a to... Zielony Cienias POLECAM!!!! (1) MIŁO, FACHOWO, SZYBKO I SOLIDNIE TAKI JEST TEN MOBILNY SERWIS :) POLECAM... MICHAŁ W. Super Obsluga!!!!!!! (1) Super szybki dojazd,profesjonalna obsługa,bardzo przystępna cena,... ewka5188 Wymiana opon (1) Tanio, miło, z dojazdem na podwórko, polecam :) Piote świetna obsługa (1) nic tylko polecać! :) szybko, rozsądnie cenowo, fachowo złota fabia czad! :) (1) Usługa od a do z w dechę. A pan, ktory usluge wykonywal nie dosc ze mily, to... J. Super obsługa, mega szybk iprzyjazd do Klienta, "normalne"ceny (1) Z usługi skorzystałem, byłem w tesco na chelmie na popołudniowych zakupach,... Robert - sobotnia wizyta w tesco Profesjonalnie, miło i szybko! :) (1) Szczerze polecam Mobilną Wulkanizację!!! Pan jest bardzo miły, wytłumaczył... Olimpijska Andrzej K. - opinia (1) Jestem jak najbardziej na TAK. Chłopaki zjawili sie w niecałe 15 minut,... Andrzej K. Polecam! Zadnych problemow. (1) Bezproblemowy kontakt, szybka i sprawna obsluga bez sztucznie zawyzonych cen.... Marcin Łukasz - opinia (1) Super sprawa z tą wulkanizacją mobilną. Do wczoraj nie wiedziałem, że coś... Łukasz mobilna wulkanizacja na telefon! kapitalny pomysł ! (1) jestem zadowolona, że bez kolejki udało mi się zmienić opony na zimówki.... monika