Czułam się dopieszczona! :) (1) Rewelacyjne podejście do klienta :) Czułam, że zajmuje się mną... Agnieszka S. Polecam!!! (1) Współpracuję z P. Wizazystka juz dluzszy czas, Jestem zachwycona... Fotograf Polecam (1) Pani Magda malowała mnie na Sylwestra. Makijaż był taki jak chciałam, nie za... Barbara
Rozczarowanie (2) Nie wiem kto wystawia te opinie, podejzewam ze bliskie pani Magdzie osoby;)... Gdynianka Polecam współpracę z Magdą!!! Świetny makijaż do sesji modowych. (1) Współpracuje z Magdą bardzo często przy sesjach zdjęciowych. Jestem bardzo... Magdalena Czajka Ze szczerego serca polecam usługi Magdy! (1) Niejednokrotnie Magda przygotowywała moje modelki do sesji zdjęciowych.... Ola Bardzo pozytywna ocena! (1) Magda jest jedną z moich ulubionych wizażystek. Miałam okazję być malowana... Natalia Polecam z całego serca (1) Polecam w 100%! Sympatyczna, kontaktowa i bardzo zdolna :) potrafi zdziałać... Klaudia Pełen profesjonalizm! (1) Serdecznie polecam współpracę! Dokładna, sympatyczna i znająca się na rzeczy... Martyna Polecam (1) Wielokrotnie współpracowalysmy razem, bardzo polecam, kreatywna, sumienna i... Ada