Jola - ocena (1) Profesjonalne usługi na wysokim poziomie. Jola Yamaha R1 - ocena (1) Firma zdecydowanie warta polecenia! Fachowość, szybkość, uprzejmość -... Yamaha R1 Agnieszka Bartnikowska - ocena (1) Opinie mówią same za siebie, kontakt świetny i uczciwe podejście, po wstępnej... Agnieszka Bartnikowska
Daniel - ocena (1) Fachowa i ekspresowa obsługa. Cały proces odzyskania danych z niewykrywanego... Daniel Potocki Robert - ocena (1) Pełen profesjonalizm, wzorowa komunikacja , wszystko wyceniono w sposób... Potocki Robert Angelika Kubicka - ocena (1) Zdecydowanie polecam ten serwis. Przystępne ceny, obsługa na najwyższym... Angelika Kubicka Wanda - ocena (1) Trafiłam z polecenia i tak jak osoba która mi polecała jestem zachwycona... Wanda Bartosz M. - ocena (1) Serwis na wysokim poziomie. Rzetelny i rzeczowy serwisant. Bardzo dobry... Bartosz M. Natalia - ocena (1) Trafiłam z polecenia i tak jak osoba która mi polecała jestem zachwycona... Natalia Patrycja (Morena) - ocena (1) Szczerze polecam! Zostałam mile zaskoczona profesjonalizmem oraz szybkością... Patrycja (Morena) Ireneusz M. - ocena (1) Współpraca z taką firmą to czysta przyjemność. Doceniam szczególnie za krótki... Ireneusz M. Natka - ocena (1) Z całego serca polecam! Od jakiegoś czasu borykaliśmy się z resetującym się... Natka Martyna gdańsk - ocena (1) Profesjonalna i fachowa obsługa ,bardzo pomocny personel . 10/10 Polecam Martyna gdańsk Małgorzata - ocena (1) Szybko ,sprawnie, profesjonalnie. Pan naprawi a w razie potrzeby doradzi jak... Małgorzata P. Mańkowski - ocena (1) Dziękuję za szybką i profesjonalną naprawę mojego laptopa. Wszystko... P. Mańkowski Mariusz Lewandowski - ocena (1) Serwis godny polecenia. Super kontakt. Fachowa obsługa i normalne ceny. Pełna... Mariusz Lewandowski Basia - ocena (1) Serdecznie polecam! Świetny kontakt, miła obsługa i profesjonalne wykonanie... Basia Majka - ocena (1) Gorąco polecam!!! Profesjonalna, ekspresowa i bardzo sympatyczna obsługa.... Majka Antoni - ocena (1) Wymiana dysku z HDD na SSD, połączona wraz z wgraniem nowego systemu i... Antoni Mirosława - ocena (1) Bardzo polecam ten serwis! Pan bardzo uprzejmy i zna się na rzeczy, a cały... Mirosława