Natka - ocena (1) Z całego serca polecam! Od jakiegoś czasu borykaliśmy się z resetującym się... Natka Martyna gdańsk - ocena (1) Profesjonalna i fachowa obsługa ,bardzo pomocny personel . 10/10 Polecam Martyna gdańsk Małgorzata - ocena (1) Szybko ,sprawnie, profesjonalnie. Pan naprawi a w razie potrzeby doradzi jak... Małgorzata
P. Mańkowski - ocena (1) Dziękuję za szybką i profesjonalną naprawę mojego laptopa. Wszystko... P. Mańkowski Mariusz Lewandowski - ocena (1) Serwis godny polecenia. Super kontakt. Fachowa obsługa i normalne ceny. Pełna... Mariusz Lewandowski Basia - ocena (1) Serdecznie polecam! Świetny kontakt, miła obsługa i profesjonalne wykonanie... Basia Majka - ocena (1) Gorąco polecam!!! Profesjonalna, ekspresowa i bardzo sympatyczna obsługa.... Majka Antoni - ocena (1) Wymiana dysku z HDD na SSD, połączona wraz z wgraniem nowego systemu i... Antoni Mirosława - ocena (1) Bardzo polecam ten serwis! Pan bardzo uprzejmy i zna się na rzeczy, a cały... Mirosława Remigiusz Jańczak - ocena (1) Dzisiaj miałem okazję poznać wspaniałego Człowieka i wspaniałą Firmę, którą z... Remigiusz Jańczak Wszystko OK (1) Jestem zadowolony z naprawy - laptopy (2szt) odebrałem naprawione następnego... Artur Z. (Oliwa)