Kamil Laskowski - ocena (1) PC nie chciał się uruchomić, cały czas wyskakiwały błędy. Pan naprawił system... Kamil Laskowski Martyna Bochenek - ocena (1) Obsługa miła, konkretna i wie, co robi. Laptop po serwisie działa lepiej niż... Martyna Bochenek Jacek Grzybowski - ocena (1) Komputer po przeglądzie działa zauważalnie szybciej. Naprawa przebiegła... Jacek Grzybowski
Zbyszek - ocena (1) Szybka diagnoza i szybka naprawa. Polecam ten serwis pełen profesjonalizm! Zbyszek Jolanta - ocena (1) W serwisie szybko poradzono sobie z niedziałającym portem USB. Przy okazji... Jolanta Marek Darkan - ocena (1) Serwis bardzo solidny laptop po naprawie działa sprawnie i szybciej niż... Marek Darkan Patryk M. - ocena (1) Ekran w laptopie zaczął migać i przerywać, co było strasznie irytujące.... Patryk M. Agnieszka Lampart - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Jestem zadowolona z obsługi. Naprawa została wykonana... Agnieszka Lampart Kacper Brzeziński - ocena (1) Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony jakością obsługi i całym przebiegiem... Kacper Brzeziński Mateusz - ocena (1) Pełny profesjonalizm i ekspresowe załatwienie części do wymiany. Postawiona... Mateusz Kazimierz Chojnacki - ocena (1) Polecam z całego serca. Szybko, tanio, skutecznie w miłej atmosferze, Kazimierz Chojnacki Adam JR - ocena (1) Szybka akcja naprawcza. Profesjonalny człowiek na odpowiednim miejscu. Bez... Adam JR Patrycjusz - ocena (1) Jakość usług na najwyższym poziomie. Czas naprawy właściwie ekspresowy.... Patrycjusz Renia - ocena (1) W serwisie szybko poradzono sobie z niedziałającym portem USB. Przy okazji... Renia Adam Zuber - ocena (1) Bardzo rzetelny serwis! Oddałem laptopa z problemem z uruchamianiem systemu... Adam Zuber Karol Nadulski - ocena (1) Serwis bardzo szybko zdiagnozował problem z laptopem, który nie chciał się... Karol Nadulski Irek starówka - ocena (1) Dzisiaj miałem okazję skorzystać z oferty wymiany matrycy. Po wcześniejszych... Irek starówka Urszula - ocena (1) Do naprawienia miałam zawiasy w laptopie Dell. Do Pana Piotra zadzwoniłam w... Urszula Paweł - ocena (1) Polecam serdecznie, fachowców w tych czasach ze świecą szukać, ale jak widać... Paweł Patrycja - ocena (1) Polecam, skorzystałam z usług wymiany klawiatury oraz konserwacji układu... Patrycja