Natalia - opinia (1) Polecam, szybko sprawnie i nie drogo Natalia Natalia - opinia (1) Polecam, szybko sprawnie i nie drogo Natalia Natalia - opinia (1) Polecam, szybko sprawnie i nie drogo Natalia
Daria - opinia (1) Rewelacja! Świetny fachowiec, który woli naprawić niż wymienić, przystępne... Daria Katarzyna - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Usterka zlokalizowana i naprawiona w ciągu chwili w... Katarzyna Klaudia - opinia (1) Miałam szczęście, bo Pan przyjechał do mnie w ciągu pół godziny od telefonu... Klaudia B - opinia (1) Polecam usług Pana Tomka, to juz drugi raz korzystam z jego pomocy. Szybko,... B Piotr - opinia (1) Tylko mogę tego Pana polecać !!! Terminowo, bez naciągania na części - W... Piotr pz - opinia (1) Super fachowiec, widać, że zna się na swojej pracy. Bardzo miły i... pz Pan Tomasz Szumiata wymiata! - opinia (1) Rzetelny fachowiec. Naprawa zmywarki jak i diagnoza przebiegła szybko,... Pan Tomasz Szumiata wymiata! Hanna - opinia (1) Pan Tomasz jest bardzo miłym człowiekiem. Żartuję i uśmiecha się bez przerwy.... Hanna Dominika - opinia (1) Konkretna i szybka usługa. W bardzo przyzwoitej cenie. Pan przyjechał... Dominika Marshalek - opinia (1) Naprawa zmywarki, wyciek wewnętrzny. Usługa naprawy terminowa, fachowa, cena... Marshalek Paweł - opinia (1) Szybko i sprawnie. Nawet starą zmywarkę Amica dało się reanimować... Polecam !!! Paweł Anna - opinia (1) Bardzo profesjonalny serwis inni serwisanci nie widzieli możliwości naprawy... Anna Krzysztof Gdańsk - opinia (1) Z pełną odpowiedzialnością polecam, na czas, pełen profesjonalizm i kultura... Krzysztof Gdańsk Dariusz z Banino - opinia (1) Zacznę od tego, że Polecam Pana zdecydowanie za: 1.Dobry kontakt 2. Jak sie... Dariusz z Banino ANETA - opinia (1) Miałam problem ze zmywarką Bosh i zależało mi na czasie. Serwis przyjechał... ANETA Tomasz - opinia (1) Polecam pana Tomasz. Podczas zgłoszenia konkretne pytania jaki sprzęt co... Tomasz Luiza - opinia (1) Bardzo polecam tego Pana, szybko, sprawnie i miło Luiza