Krzysztof Gdańsk - opinia (1) Z pełną odpowiedzialnością polecam, na czas, pełen profesjonalizm i kultura... Krzysztof Gdańsk Dariusz z Banino - opinia (1) Zacznę od tego, że Polecam Pana zdecydowanie za: 1.Dobry kontakt 2. Jak sie... Dariusz z Banino ANETA - opinia (1) Miałam problem ze zmywarką Bosh i zależało mi na czasie. Serwis przyjechał... ANETA
Tomasz - opinia (1) Polecam pana Tomasz. Podczas zgłoszenia konkretne pytania jaki sprzęt co... Tomasz Luiza - opinia (1) Bardzo polecam tego Pana, szybko, sprawnie i miło Luiza Klientka gdansk - opinia (1) Ta firma to jakies nieporozumienie. Nie bardzo wiem skad te wszystkie oceny.... Klientka gdansk UCh - opinia (1) Męczyłam się z innymi "fachowcami" przez trzy tygodnie, którzy nie potrafili... UCh Urszula - opinia (1) Najlepszy fachowiec, z jakim się spotkałam! Słowny, rzetelny, kompetentny,... Urszula Monika - opinia (1) Naprawa zmywarki; błyskawiczna diagnoza, sprawna naprawa, rozsądna cena.... Monika MW - opinia (1) Sprawna, profesjonalna obsługa za rozsądną cenę. Polecam!! MW Karolina - opinia (1) Naprawa pralki. Bardzo dobry kontakt. Pan bardzo miły i słowny. Sprawnie i... Karolina Tomasz - opinia (1) Świetny fachowiec, szybka i niedroga naprawa, profesjonalna pomoc. Mogę... Tomasz Emilia - opinia (1) Polecam usługi pana Tomasza. Szybko, rzetelnie i sprawnie. polecam! Emilia marCin - opinia (1) Naprawa pralko - suszarki na najwyższym poziomie. Sprawna, szybka diagnoza... marCin Polecam (1) Szybko, sprawnie, rzeczowo, w przystępnej cenie. Polecam. Wygląda na to, że... trab Porządny fachowiec (1) Polecam zna się na rzeczy i cenowo też ok Romanw Dobry fachowiec (1) mobilny, sprawny, słowny, rzetelny - polecam Lidia Bartek - opinia (1) Wymiana amortyzatorow w pralce. Super fachowiec. Wyspecjalizowany w... Bartek zmywarka (1) fachowiec konkret, naprawił pompę w zmywarce, poinstruował jak korzystać ze... beata Super (1) Szybko, konkretnie i nie drogo Łukasz