warkoczyki na głowie (3) Hej. Szukam kogoś kto zrobi warkoczyki na głowie. Najlepiej w domu u klienta.... Emyly Solarium Morena (1) hej, czy ktoś może polecić jakieś dobre solarium na Morenie? Doroa szukam pani ewy kosmetyczki ,masazystki (1) czy komus moze zdradzila gdzie jest ??? pani EWA pracowala w spa na... szukajaca
Rossmann -40% na wszystko do twarzy (2) do 29, w Poznaniu, mam nadzieje ze nie tylko;) ona Dobry fryzjer Ujeścisko, Chełm, Orunia... (14) Dziewczyny, jak zwykle bez was nie dam rady... nie mieszkam tu długo,... Markowa Pilnie szukam toczka na głowę - granat lub czerń...może ktoś wie, gdzie kupić? (7) Hejka, jak w temacie - szukam toczka prostego w kształcie łezki najlepiej... lolam Silownia, aerobic itp. -Gdynia Pogórze, poszukuję (69) Właśnie sobie uświadomiłam niestety jak wyglądam. 3 mies pobytu w domu,... joanna833 Dziewczyny znacie kosmetyki o_pur - proszę opinie. (1) ciocia namawia mnie na ich zakup...cena z kosmosu dlatego wole Was podpytać... aska dobry fryzjer (6) witajcie, potrzebuje namiary na dobrego fryzjera. nie znam nikogo w gda... dlugowlosa fryzjer (2) kobietki aktualnie poszukuję dobrego fryzjera w gdańsku. wiem że wątki były,... es Jaki krem do rąk - skóra bardzo sucha i popękana? (26) jak w temacie doka Cygaretki, opaski lata '20, boa i inne akcesoria, gdzie w 3mieście? (2) Witam wszystkich! :) Potrzebuję, jak w opisie, akcesoria związane z modą lat... panna Gdzie zrobię dobre OMBRE na włosach? (6) Pytanko, czy możecie polecić jakiś salon w Gdańsku do zrobienia OMBRE na... Rina dobre impregnaty do obuwia? (1) Tylko nie wiem za bardzo jakich środków użyć. Znacie jakieś dobre, które nie... agazaw88 Krem pod oczy (6) Proszę o polecenie dobrego, sprawdzonego kremu pod oczy. Przeciwzmarszczkowy... anka kosmetyka (2) Witam. Czy zna ktoś jakąś kosmetyczkę z Koleczkowa która zajmuje się... monalisa szukam ... (3) Czy może ktoś wie gdzie jest teraz zakład fryzjerski który był kiedyś w Gdyni... RE L`Oreal, False Lash Wings Mascara (7) czy jest gdzieś w promocji teraz?może ktoś widział?z góry dzięki Mała Misia paznokcie zelowe (3) gzie zrobie w gdyni zele na stopach ....kogo możecie polecić może to być... szok Jakie kremy wybrać ? (14) Jakie kremy do twarzy goszczą w waszych toaletkach i towarzyszą wam na co... Renka