Avon- co warto? (15) Właśnie wpadł mi w ręce katalog avon,nigdy nie zamawiałam wcześniej,co warto... Ania Kosmetyczka - Orunia Gróna (6) Witam,poszukuję dobrej kosmetyczki na Oruni Górnej lub takiej która dojeżdża... Dzastinaaa szukam dobrego fryzjera (3) szukam fryzjerki z dojazdem do domu która naprawdę zna się a dobrym doborze... szok
Lifting falami RF - ANNA PIKURA - proszę o opinie. (1) Witam, Chciałabym się podtytać czy ktoś korzystał z zabiegów Liftingu falami... asv jakie fryzury tego sezonu? (2) co się nosi, jakie koloryzacje, cięcia... czas na zmiany :) fryzurka fabrello pruszcz gdanski (2) polecacie fryzjera? zapisałam się do p. Beaty? Ewa Dobry fryzjer męski na Przymorzu (2) Cześć :) Znacie jakiegoś dobrego fryzjera męskiego w tych okolicach? Jestem... kwassalicylowy paznokcie żelowe w Gdyni? (10) Szukam kogoś kto zrobi mi dobrej jakości (!!!) paznokcie żelowe. Kogoś znacie? ola1985 Krem do opalania.... (3) Witam, może widziałyście gdzieś kosmetyki do opalania Garnier ambre solaire,... joasia czy ktoś korzystał usługi fryzjerskie gosiaprestige (4) jak w temacie, czy ktoś korzystał z usług tej Pani, może ktoś robił sobie... szukajaca fryca Przekłuwanie uszu (1) Witam, Szukam salonu(?) w którym można przekłuć uszy, ale nie pistoletem... aaaaaaa Zakład Fryzjerski (1) W Gdyni na ul.Wolności był kiedyś Zakład Fryzjerski czy może ktoś się... ER Tani fryzjer Orłowo,Redłowo,Wzgórze,Gd.główna (2) Hej, Możecie polecić mi jakiegoś taniego i w miarę dobrego ( a... AAA Szukam butow w duzych rozmiarach (6) Hej dziewczyny. Czy orientuje sié ktoras z Was gdzie dostane czulenka w... michal(ina) tusz do rzęs - efekt sztucznych rzęs jaki polecacie? (4) napiszcie dziewcyzny jaki tusz używacie lub używałyscie i Waszym zdaniem jest... Mała Misia gdzie kurs opalania natryskowego? (6) Witam dziewczyny podpowiedzcie mi gdzie mogłabym wykonać kurs opalania... Joasia Gdańsk południe, fryzjer, kosmetyczka (5) Czy ktoś może polecić dobry salon fryzjersko-kosmetyczny w okolicach Gdańska... szkocja doskonałe cięcie - w kogo ręce oddać włosy? (4) Witam, Czy możecie polecić kogoś sprawdzonego do zmiany fryzury...... włoska Zara ,buty ,pytanie (5) Dziewczyny czy widziałyście te buty w GB ,bo wczoraj znajoma mi powiedziała... wiola Fryzura ślubna- poszukiwany fryzjer (2) Poszukuję fryzjera najlepiej z okolic Gdyni Dąbrowy. Czy możecie mi kogoś... :)