opera - ubranie (3) w co się ubrać na koncert do opery żeby nie było sztywno a zarazem... abc Gdzie przekłuć uszy? (2) jw Zastanawiam się na przekłuciem uszu, możecie polecić jakiegoś dobrego... Kasia Dobry Ortodonta Gdańsk (10) Witam. Mam zamiar założyć stały aparat na zęby. Znacie może jakiegoś dobrego... Paweł
Gdzie fajne wyprzedaże odzieży zimowej narciarskiej? (6) Hej, nie bardzo mam czas i ochotę jeździć po wszystkich sklepach i się na... Gosia fajny fryzjer na Przymorzu/Zaspie ? (5) moze ktos jakiegos dobrego polecic..z gory dzieki;) wiki Pytanie do dziewczyn i drogich pań (2) Drogie dziewczyny i panie czy lubicie nosić spodnie ze skóry jak się wam nosi... wojciech tania krawcowa ??? (4) Witam, czy znacie może z okolic Moreny jakąś dobrą i w miarę tanią krawcową... BasiaC cena permanentnych brwi? (22) Dziewczyny, napiszcie proszę ile kosztował Was makijaż permanentny samych... Asia. fryzjer stylista z Gdyni - cena nieważna (8) Witam, Szukam od kilku lat bezskutecznie fachowca :) który wreszcie... ali de bali solarium morena (4) witam prosze o namiary na dobre solarium, czynne w niedzielę na morenie dzieki Wiktoria29 lumpek przymorze (3) hej hej, mam pytanko czy któraś z Was się orientuje w jakich godzinach jest... małaCzarna24 Potrzebna fryzjerka (1) na 4 maja godz 10 Przymorze potrzebuje loków na całej długości włosów... karola89 Plamy od wybielacza - jak zminimalizować róznicę??? (1) Witam, mam pytanko do Pań znających tajniki tkanin i prania:) Otóż kupiłam... Ali ... porada.chcę otworzyć salon smukłej sylwetki (11) cześć dziewczyny. Proszę o poradę. Niedawno przeprowadziłam się z Bydgoszczy... gonia1 niebieska pasta do butow (4) Czy ktoś wie gdzie można kupić pastę do butów z niebieskiej skóry?Bezbarwna... iks Spotkanie wizażowe (3) Hej dziewczyny, co myślicie o takim pomyśle, żeby zorganizować w... Sylwia Ania. Gabinet kosmetyczny. Habdas A. - proszę o opinie (1) Witam. Ciekawa jestem czy ktoś korzystał ww gabinecie z usługi przedłużania... Justyna farbujaca bliuzka (6) kupiłam bordowa bluzkę, która farbuje mi ciało po nałożeniu- jak utrwalić kolor? Digitka sklepy - plus size (2) Cześć :) Ma ktoś namiary na trójmiejskie sklepy, gdzie można kupić ubrania w... plusik który morenowy fryzjer? (1) Na morenie trochę zakładów jest i pytanie- gdzie pójsć,żeby trafić na kogoś... bea