Dobry fryzjer (9) Szukam dobrego fryzjera, który potrafi dobrać fryzurę i nie jest kosmicznie... Kasia Ciucholandy z większym wyborem dla facetów (3) Witam Jako iż jestem tu nowa, nie znam miasta mam do was prośbę drogie... Martha CENTRUM URODY ŚWIAT ALICJI - proszę o opinie (2) Proszę o aktualne opinie na temat makijażu permanentnego, szczególnie brwi chanel275
Wyprzedaze w Londynie (8) Czy ktoras z Was byla?, ktore sklepy warto zwiedzic, wiem ze napewno w... gosia Fryzjer GDańak -włosy kręcone i blond (3) Witam Poszukuję fryzjera który dobrze robi farbę blond,bo to niestety nie... Magdzik nnt Stylista fryzur Gdańsk - poszukuję. (4) Szukam profesjonalisty który zna się na doborez fryzur - chcę coś zmienić być... nowa fryzurka poszukuję osoby kreatywnej do przeróbek odzieży (4) Mam suknie które chciałabym przerobić na spódnice, ponieważ są z ładnych... Joanna PRZEDŁUŻANIE RZĘS (3) poszukuje dobrego salonu lub kosmetyczki ktora dobrze przedłuża rzęsy...... Autorka silownia,fitnes:) (10) gdzie na Przymorzu jest silownia,fitnes tylko dla kobiet? moze ktoras wie:)... ona kosmetyczka Morena/Niedźwiednik (1) Dziewczyny, Czy możecie polecić sprawdzoną i niedrogą kosmetyczkę w tych... anulkad vacuwell POMOCY!!!! (14) poszukuje miejsca gdzie są 2 urządzenia Vacu, ale z bieżnią. chce chodzić z... anettkaboss Krawcowa poszukiwana (6) Witam. Poszukuję dobrej krawcowej, która uszyje mi sukienke na poprawiny... Iga Gdzie w Trójmieście robią najlepszą TRWAŁĄ ? (3) Tanio, ale przede wszystkim ładnie i nie niszczą włosów? PYtanie gdzie kupić ubrania Henri Lloyd? (6) wiem, że jest sklep w Klifie w Gdyni ale co poza tym? słyszeliście o kimś... kas Fryzjer Przymorze (14) Mam pytanko czy ktoś wie może gdzie teraz pracuje Pani Marta, która pracowała... Magda Kowal Żele na paznokciach u stóp.. (6) hej dziewczyny..wiosna sie zbliża...możecie polecić gdzie można zrobić sobie... monika Wasze zdanie na temat źle wykonanej usługi (6) Mam pytanie, czy zdarzyło wam się nie zapłacić za źle wykonaną usługę ? nie... Aga Poszukiwana Pani Beatka - fryzjerka (1) Pani Beatka nazywana również "Ruda", z powodu obłędnych ognistych włosów;... ania123454321@gmail.com Fish Spa (29) Czy słyszałyście coś na temat fish spa - takiego pedicure wykonywanego przez... allanna Proszę doradźcie mi dobrą krawcową (2) Mam kilka rzeczy do przeróbki. Sukienkę z której chcę zrobić bluzkę. Zależy... Ania z Zielonego