półfabrykanty do biżuterii Handmade - gdzie w Trójmieście? (4) Hej:) czy gdzieś w Gdańsku można kupić koraliki, sznurki do biżuterii... mamba23 wszyscie zamka do torby (2) dziewczyny, mozecie polecic jakies miejsce w ktorym mozna wszyc zamek do... ania szewc do zwężenia cholewek (4) czy znacie jakiegoś dobrego szewca, najlepiej z Gdyni , który potrafi zwezyć... bazyl
Konsultantka Avon (2) Witam ;) Szukam konsultantki Avon z Przymorza lub okolic. Będę wdzięczna za... mahakao Pomocy!Gdzie sie podzialy dziewczyny z alternative??? (4) Mam pytanie czy ktos moze wie gdzie pracuja teraz Dominika i Marta z... Anka87 tani fryzjer z trójmiasta (fryzura na studniówkę) (3) hej. :) szukam taniego fryzjera w trójmieście, który za nie duże pięniądze... ostra4 poszukiwany fryzjer Rafał (1) czy ktoś ma namiałar na fryzjera p. Rafała który pracował w salonie Klips na... Magda M Beata z Abacosun (1) ktos wywalił ten zapis !!! a Ja polecam zrobic sobie u Niej pazurki,rzęsiorki... dora Drogie Panie! Polećcie mi osobę która robi pięknie paznokcie arylowe lub żelowe z dojazdem do klientki ????? (9) Witam Drogie Panie! Bardzo proszę polećcie mi Panią która pięknie wykonuje... JESIEŃ Akryl Straszyn (4) Czy w Straszynie zrobię sobie paznokcie akrylowe. KasikRot szukam DO PAZNOKCI u mnie w domu!! (13) witam, szukam dziewczyny która by mi zrobiła paznokcie (akryl/żel) w... natalia przedłużanie rzęs w domu... (5) czy ktos zna kogos sprawdzonego? mieszkam w gdansku i ciezko mi wyjsc z... leal Przedłużanie-zagęszczanie rzęs - kogo polecacie? (9) Poszukuje Kogoś sprawdzonego ? Proszę o namiary i opinie. Zocha Gdzie fajne torebki we Wrzeszczu można kupić? (3) jak w temacie . olga garnitury-gdzie?? (6) Dziewczyny, Przyszedł czas, żeby nabyć mężowi nowy garniak. I teraz pytanie,... Tup Gdzie najlepiej poddać się zabiegowi Mezoterapii (6) Witam serdecznie Chciałabym poddać się mezoterapi igłowej cieni pod oczami.... Beata fryzjerka na piatek PRZYMORZE (1) Bardzo chciała bym mieć loki typu gesler na piątek fryzjerka do domu... Karolina Fryzjer 27.04.2013 (2) Witam, poszukuje fryzjerki, która zrobi mi fajną nowoczesną fryzurke, żadnych... On chirurg plastyczny (3) witam poszukuje namiaru na chirurga plastycznego w trojmiescie sprawdzonego... beata Makijaż permanentny brwi (5) Hej :)Makijaż permanentny brwi-kogo polecacie,najlepiej w Gdańsku lub w... Megan30