Fryzjer Gdańsk (6) Poszukuję namiary na taniego fryzjera w Gdańsku? Zna ktoś takiego? Kasia fryzjerka z dojazdem poszukiwana (4) hej dziewczyny,czy któraś z was korzystała juz z usług dobrej fachowej... Basik Domowy fryzjer... poszukiwany... (9) jak w temacie szukam pani, która uczesałaby mnie i moje dziecko w domu w... Asia
Hotel Spa (4) Chcę zonce zrobić prezent i wykupic weekend w Spa. Znalazlem hotel Bazuny w... Marci Rzęsy - proszę mi pomóc ;/ (2) Gdzie na terenie Gdyni, ewent. Rumi mogę kupić sztuczne rzęsy i żeby nie były... Aśka Kurtki skórzane gdzie kupić? (5) Witam, Gdzie dostanę kurtki skórzane na wiosnę w Gdańsku? Nie chodzi mi o... Majkel Klasyczny trencz gdzie kupię? (1) Widziałyście może w sklepach? w Orsayu jest coś na kształt, ale po... Ania praktyki - salon kosmetyczny (1) Witam, wie ktoś może w jakim salonie przyjmują praktykantki ? Pozdrawiam :) Nikolaaa fryzjerka Iza (4) Wiecie może, gdzie w jakim zakładzie pracuje teraz pani Iza z zakładu Bogna... aa szuczne paznokcie (8) witam, mam taki problem, moje naturalne paznokcie są wprost okropne,... Justi Jak można skontaktować się z Panią Kamilą z salonu Kelo (2) Kochani,dziś dowiedziałam się, że P.Kamila nie pracuje już w salonie na... Marta-P Depilacja zapuszczonego....bikini (9) Dziewczyny, parę miesięcy leżałam unieruchomiona przez złamaną nogę i gips aż... krysia Pasta cukrowa (6) Czy można w normalnym sklepie kosmetycznym zakupić pastę cukrową do depilacji? osa Przedłużanie włosów - gdzie? (4) Chciałam was zapytać, czy znacie fryzjerkę która przedłuża (dobrze) włosy... Lenna Gdzie doczepiane włosy /zagęszczanie (5) Witajcie .Pytanie jak w temacie. Gdzie i za ile można wykonać ? Kogo polecacie? jolkafasolka Fryzjer na dziś- Gdańsk (8) Chcialabym dzis z marszu wybrac sie do fryzjera. W Gdansku. W normalnej cenie... M. Gdzie na regulacje i henne brwi? (5) Gdzie polecanie dobra regulacje i henne brwi? malaniunia Szukam opini o salonie fryzjerskim QUIRIS w Brzeźnie:) (3) Szukam opini o salonie fryzjerskim QUIRIS w Brzeźnie:) Chce tam zrobic... malaniunia Gdzie z brązu zrobia mi ładny średni blond profesjonalnie??:) (1) Mam włosy ciemny blond/braz,chcialabym uzyskac średni blond,małe zmiany na... malaniunia Warsztaty wizazu Gdynia Smoky Eyes - proszę o opinie (1) witam, czy byla ktoras z was na takim spotkaniu? Warto sie udac na takie... Agnieszka