cena permanentnych brwi?

Dziewczyny, napiszcie proszę ile kosztował Was makijaż permanentny samych brwi? Z góry dziękuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: cena permanentnych brwi?

no a jakie byś chciała brwi?

Moja koleżanka dwa lata temu robiła sobie brwi za chyba 400 zł i było to w promocji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chciałabym jasno-brązowe i ładne brwi ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

600 zł w studiu Cascsaya na Przymorzu . Są w tym 2 wizyty , pani doradza i wspólnie ustala kolor i kształt brwi

ja idę 5 marca :) mam stracha czy wszystko wyjdzie ładnie.... płacę 400zł za 1 wizytę + 400 za poprawkę=800. Pani powiedziała że często jest tak że poprawki robić nie trzeba więc rozbija to na 2 :)
Robi zarówno metodą piórkową jak i cieniowanie. Ja będę mieć mieszane. Też wszystko analizuje, dobiera i radzi a potem jak zaakceptuje to robi
Salon Maryla na Jagiellońskiej.

A jest ktoś może kto robił parę lat temu? Chciałabym zapytać jak Wam "schodzi" makijaż, czy nie ma przejścia w rudość itp.?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

już jestem PO. Jesteeeem naprawdę bardzoooooooooooo zadowolona! Jest przepięknie. jak zgram zdjęcia to zamieszcze :) Naprawde polecam!! Salon Mariola na jagiellonskiej. Pani jest fenomenalna!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Moja funfelka robiła 2 lata temu i sama byłam w szoku, że robila je juz 2 lata temu. Nie ma zadnej rudości nawet nie są jaśniejsze :) i tez płacila 800 zł, ale w innym salonie.

Jak uzbieram, też sobie zrobię - czarne, mocno zarysowane i wyraziste. Póki co pozostaje henna/kredka. :)

ja robilam za 680 u pani Agnieszki w gdansku(spameed)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Mogę polecić Panią Małgosię w Studio Fryzur i Kosmetyki w Gdyni. Pełen profesjonalizm jest gwarantowany, chociaż cena nie jest mała,ale za to fachowo przeprowadzony wywiad i niesamowicie spektakularny efekt!!! Podobno jeśli chodzi o usta wykonuje nawet znieczulenie stomatologiczne, czyli zeeerrrooo bólu:)Najgorsze jest to,że ciężko się umówić niestety i trzeba się utawić w długiej kolejce, ale na prawdę warto.Brwi mam zrobione na szóstkę z plusem!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

super makijaż permanentny

ja polecam tylko panią Karolinkę na Zaspie ul. Startowa koło rest. Romantica !! KObieta wie co robi świetnie doradzi i wykonuje to profesjonalnie pełana sterylność itp.warto pójść i porozmawiać i albo się zdecydujecie albo nie .. ale naprawdę polecam i tanio 550-600 zł w cenie jest też dopigmentowanie !! a do tego robi wiele innych super rzeczy!! WWW.SUNURODA.PL 559-21-91 POLECAM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: super makijaż permanentny

Czy robiła może któraś z kobietek makijaż w Studio Kosmetyki Estetycznej u pani Agnieszki Ucińskiej?? Ja osobiście wybieram się na brwi ale proszę o jakiekolwiek opinie na temat tej pani. Z góry dziękuje

Polecam SUN http://www.sunuroda.pl 559-21-91 naprawdę super permanent!!

Witam,
czy zdecydowałaś się na wykonanie makijażu u Pani Agnieszki? Chciałam się tam wybrać i szukam opinii. Z góry dziękuje za informacje.

ja placilam 2 m-ce temu 650 zł (kolor: jasny braz+jasny grafit, w tym juz 2 razy korekte mialam, bo przy slabym pigmencie roznie chwyta)
polecam polaczenie dwoch barwnikow, bo braz schodzi na czerwono a sam frafit na niebiesko, po polaczeniu jest ok, bynajmniej z mojego doswiadczenia :-)

Ja robiłam brwi u agnieszki i naprawde polecam sa super

molly dick i jak tam jesteś zadowolona ze swoich brwi, bo ja się tam właśnie wybieram ?

Moja koleżanka robiła trzy lata temu i prawie od początku ma niestety rożowe brwi.Nie napiszę gdzie, ponieważ nie chcę tu ;wojenek;

Ja robiłam u Pani Agnieszki Ucińskiej rok temu i są światne:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

witam ,a ja robiłam u Pani Agnieszki z kartuskiej i jestem bardzo zadowolona-naprawde gorąco dziewczyny polecam tą Panią!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

600 zł z korekta cena w kashmir spa na ujescisku jestem zadowolona polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? (92 odpowiedzi)

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? Co według was przynosi najlepsze efekty ? Mam...

Skup odzieży używanej w 3mieście, gdzie? (53 odpowiedzi)

cześć wszystkim! po porządkach w szafie mam 2 worki ubrań i miejsce na nowe ciuchy :) czy...

Opakowania kosmetyczne (15 odpowiedzi)

Zajmuję się wytwarzaniem naturalnych kosmetyków, ale także mocno jestem w temacie aromaterapii i...