Jak myślicie? Proszę o "modową" poradę ;) (13) Jak myślicie, jak ta sukienka wygląda na żywo? Może któraś z Was taką ma,... Daria_982 Sprzedam domowy depilator laserowy RIO Salon Laser. (5) Witam, mam do sprzedania depilator laserowy firmy RIO. Użyty zaledwie 2 razy,... espeioes Szukam prezentu dla teściów !! (5) Dziewczyny pomóżcie ! Niedługo teściowie wspólnie wyprawiają swoje 60- te... zanetucha83
Cześc dziewczyny mam do Was pytanie :) (5) Witam mam takie pytanie nie wiem gdzie powinnam je zadac więc postanowiłam tu... 0000000 wizazystki poszukuje :) (1) poszukuje kogos kto pokazalby mi , jak sie dobrze umalowac, w ramach... olka ZA DARMO Ubrania na szczupłą dziewczynę xs/s (3) ODDAM za darmo siatkę ubrań - kappAhl Reserved, Orsay, Reporter, i inne -... Jena krawcowa pilnie potrzebna (1) Szukam Pani umiejącej szyć: spodnie, bluzki, koszule, spódniczki. Z Gdańska... siostra_agnieszki Gdzie sklep z materiałami? (2) mam pytanie, jak w temacie, gdzie w gdansku lub pruszczu znjade sklep z... taka co pyta NOWE UBRANIA dla Pań PRIMARK (11) zapraszam do galerii... kobritta Paznokcie żelowe (4) Witam poszukuje Pani ktora robi paznokcie na terenie Gdynii, Rumii, Redy,... Kitek888 botox i wypełniacze (1) Gdzie w Trójmieście mozna udac sie na bezpłatne konsultacje odnośnie... marika gdzie mozna dostac paski do wosku? (3) poszukuje sklepu z takimi akcesoriami najlepiej z gdyni, (nie chce zamawiac z... ania paznokcie fiberglass(jedwab) (5) Witam.Od 2 lat robię pazurki metodą fiberglass(jedwab). Metoda ta jest... iwi32 Szukam krawcowej (3) Najchętniej osobę z doświadczeniem w szyciu ubrań dla dzieci, a także szyjącą... Agoosiaa1 KOSMETYCZKA PRESTIGE (12) wITAM, CZY KTÓRAŚ Z WAS KORZYSTAŁA Z KOSMETYCZKI NA UJESCISKU LUB PRESTIGE NA... OLA wyprzedaże zimowe 2011 w Galerii Bałtyckiej (2) Hej :) Czy ktoś orientuje się, czy są jeszcze wyprzedaże w Galerii... maggy proszę o opinie nt studia fryzur Dorota & Daria (4) Szukam dobrego fryzjera w Trójmieście. Chciałabym coś zmienić w swojej... Aga Cała masa fajnych ubrań i bielizny, S/M (3) Forumki, na sprzedaż cała masa fajnych ubrań i nowej bielizny z UK.... Anciaaa Prośba o opinie (4) witam, Jestem właścicielką nowego internetowego sklepu kosmetycznego, który... gosia JAk schudnąć jedząc normalnie ?? (1) zapraszam na oriflame-praca.blogspot.com wszystko odnośnie chudnięcia łatwo i... Oriflame