szukam fryzjerke (2) czy moze ktos mi polecić fryzjerkę domową z terenu gdyni?? 28 fryzjer (6) witam szukam namiarów na dobrego i w dobrej cenie fryzjera chodzi mi... er44444 dobre solarium na Morenie (1) Hej, czy ktoś może polecić sprawdzone dobre solarium? ew.niedźwiednik;-) Z... anulkad
Rozjaśnianie włosów-pytanie? (5) Witam. Mam dość ciemne włosy- ciemny braz. Chciałabym mieć teraz kolor... linka1120 ZAMIENNIKI ORYGINALNYCH PERFUM (5) Gdzie mogłabym kupić zamienniki oryginalnych perfum? Chodzi mi o ADICT-DIOR. zanka fryzjer w sopocie (10) poleccie mi jakiegos dobrego fryzjera ale tylko z sopotu 3oko gdzie można kupić tanie perfumy? (18) dziewczyny chciałabym kupić sobie perfum Moschino. Wiem, że jak się pracuje w... olenka_21 Fryzjerka i makijażystka na ślub 23.06.2011 (Boże Ciało) (3) Poszukuje fryzjera i makijażystki na w/w termin. Interesuje mnie czesanie... femalka Przedłużanie włosów - Gdynia (9) Witam, możecie polecić kogoś przedłuża włosy z okolic Gdyni? Jeszcze nigdy... Niki podcinanie włosów metodą na ciepło - gdzie w Gdyni? (1) szukam salonu fryzjerskiego, w Gdyni, kgdzie podcina się końcówki metodą na... shafali Fryzjer na krzywoustego 1 - gdańsk (1) Czy któraś z Was korzystała z usług w tym salonie? Prośba o opinię. Dominika Brafiterki (3) gdzie są sklepy z bielizną z profesjonalną obsługą brafiterki?? loca-daga Sprzedam kremy Declare Szwajcarskie (1) Sprzedam kremy Declare przeciwzmarszczkowe z kawiorem kontakt mail... pini Poszukuję osoby która przedłuża włosy w Gdyni. (4) Witam poszukuję osoby która przedłuża włosy w Gdyni, mam włosy do ramion a... Niki tanio, oryginalne perfumy z sephory (3) tak się zdarzyło ,że zdublowały mi się dwa perfumy i mam teraz o dwa za... Martyna76 FILC *Musztarda & Jeans* Kolczyki + Naszyjnik + Pierścionek i broszka MAK (2) 30zł + wysyłka filcowane kulki wykonane metodą na sucho - mięciutkie i... Dori Wizaż i stylizacja paznokci w TEB Edukacja w Gdańsku czy warto? (2) Jak w tytule. Bardzo dziękuje za podpowiedzi. seara szukam krawcowej (4) szukam krawcowej do skracania i poprawek rzeczy noszonych takich na codzień... kajagdynia suche , łamliwe i rozdwajające się włosy :(((((( (4) Mam właśnie takie włosy i choć używam różnych kosmetyków "poprawiajacych" ich... pati Szukam dobrej krawcowej/krawca (3) Hej dziewczyny, szukam dobrej krawcowej lub krawca, szyjącej kostiumy,... Maggie