Fryzjer-stylista - poszukiany do wspópracy :) (1) Fryzjerzy, którzy potrafią z łatwością dobrać klientce fryzurę oraz kolor... wizażystka/stylistka Który kolczyk wybrać na prezent , dziewczyny pomóżcie (4) Moja dziewczyna za 2 tygodnie ma urodzinki , zimą przekuła sobie pępuszek i... sander Nowa mascara (3) Hej Dziewczyny! Kojarzycie może nową (chyba) reklame mascary w złotym... magiczna(*)86
szamponetki Marion (2) Dziewczyny, gdzie można w Gdańsku dostać te szamponetki? jc sprzedam ubrania (2) http://ewelinka155.pokazywarka.pl/ ZAPRASZAM!! evi Całą masę fajnych ubrań sprzedam (30) Witajcie dziewczyny, Przeleciałam przez swoja szafę i mam całą masę rzeczy... Anciaaa Fryzjerka Aneta Wejherowo (3) czy ktos zna Pania Anetę i korzystał z jej usług?z tego co wiem pracowała... aaa jaką frezarkę zakupić? (3) Cześć, chciałabym podpytać te dziewczyny, które znają się na rzeczy :)... Tris_ akcesoria do manicure sprzedam (4) Sprzedam parafiniarkę, frezarkę, lampę UV i inne akcesoria do manicure i... JustynaArt Jedz ile chcesz i nie tyj!!!! (2) polecam wątek to naprawdę działa,nie zareklamowałabym czegos gdybym sama na... gf Przedluzenie rzes od 1 zł (8) Przedłużałam rzesy u Asi jestem zachwycona - wygralam u nie jaukcje i widze... wioleta solarium stojące (2) Czy w Chyloni znajdę solarium stojące? anka dobry fryzjer w gdansku- baleyage- (19) byłam ostatnio u rekomendowanego fryzjera z trojmiasta , i wyszlam... kasiulekk zimówka (1) hej! ma ktoś do sprzedania kurtke zimowa? rozmiar s m lub l nnacia nowy sklep (1) mozesz kupic http://www.dopandora.pl tylko srebro. mag pazurki (2) fajne,niełamliwe cieniutkie,kolorowe 660 257 616. Gdynia kasia Bardzo proszę o pomoc dla powodzian (2) Apeluję do ludzi którzy moga i chca pomoc starszym ludzią po powodzi. Rodzina... os sklepy ze doradcą do spraw mody (2) czy odważyłybyście się na zakupy z kimś kto wam doradzi ( obiektywnie) w co... Marta Małe studio urody.... ul. Batorego Gdańsk (1) Czy któraś z Was korzystała z usług tej Pani.... z tego co wiem to ma salonik... :))) szukam sprawdzonej pani od paznokci w gdyni (2) Witam, poszukuję dobrej stylistki paznokci w gdyni. Moja wyjechała do londynu... justyna