hafciarka

Witajcie, chciałabym sprawić sobie chustę z motywem kaszubskim koniecznie haftowanym lub łowickim, ale najchętniej znalazłabym jakąś osobę, która zajmuje sie wyrobem takich ludowych "gadżetów" Macie moze namiar na taką osobę? Najlepiej z okolic Wejherowa lub Gdyni
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: hafciarka

najlepiej iść do jakiegoś sklepu i tam kupcić taką chustę gdzie pewnie maszynowo robią takie wzory bo taka hafciarka mnustwo kasy bieże za takie rzeczy nawet z kilka set zł. mojego męża ciocia z Luzina zajmuje się haftami np sztandarami szkolnymi czy do kościołów

dzięki, a wiesz gdzie taki sklep jest? Lubię chusty folkowe, mam kilka takich tanich z nadrukami np z Podhala, ale chciałabym haftowaną. na allegro takie łowickie są za ponad 300 zł. Myślałam, ze bezpośrednio to chociaż za połowę ceny znajdę:) Ale rękodzieło jest w cenie, zwłaszcza dziś:)Dodam, ze nie chodzi mi o duży haft, tylko delikatny motyw na czarnej chustce.

kurcze teraz ci nie powiem pelno tego było na jarmarku dominikańskim wiem że widziałam taki sklep chyba też w gdnyni na 10lutego chyba ale nie wiem czy dobrze mi się zddaje ale napewno gdzieś musi być :))

Inne tematy z forum

Dobrej jakości ubrania (23 odpowiedzi)

Chciałabym poznać wasze zdanie dotyczące dobrej jakości ubrań (i mam tu na myśli...

Tabletki perfect bust na powiekszenie biustu. Czy działają? (75 odpowiedzi)

Od razu piszę tutaj jedno. Nie jesem jakoś specjalnie napalona na tego typu specyfiki, bo nigdy...

Włosy i szampony najróżniejsze :) (97 odpowiedzi)

Używałam Head & Shoulders, mam wrażenie, że się "popsuł", więc zmieniłam na Timotei...