farbowanie a ciążą... (2) jak to jest z farbowaniem włosów w ciąży? ja już sama nie wiem, jeden lekarz... slodzinka Belliago (2) co myslicie o salonie Belliago?? chodzi mi glownie o fryzjerow?? ktos byl??... kati Regulacja brwi - Gdańsk ?! (1) Hej dziewczyny! Gdzie w Gdańsku dobrze i tanio regulują brwi? Macie jakies... Monii
Stylizacja paznokci, przedłużanie rzęs,włosów, makijaze okolicznościowe (2) Witam serdecznie! Zapraszam na profesjonalne usługi : - stylizacja paznokci... agatkie6 SZCZENIAKI :) (1) oddam w dobre rece :) maja ok 3 miesiecy -same jedzą ,znalazłam je z ich... isa przedłużanie rzęs, stylizacja paznokci (1) polecam p. Agatę z Gdańska która pieknie przedłuża rzęsy i cudnie robi... bogusia6 czy opłaca się kupowac ubrania w Tuszynie ? (4) czy któraś z Was kupowała pod łodzią ubrania w Tuszynie na handel? W jakiej... loonaa8 nnt. fryzurka... :( (37) dziewczyny wiem,ze to nie na temat i w ogole, ale mam do was ogromna prosbe,... olenka_21 Wyprzedaż (1) Wyprzedaż damskich perfum (odpowiedniki)!!!!!!! Perfumy Marki FM Products... Justyna makijaż permanentny ust w Gdyni - gdzie ? (2) Gdzie byście poleciły wykonanie takiego makijażu ?? Pomóżcie, proszę, blue_cat naprawa prostownicy (7) Nie wiecie może gdzie w Gdyni można naprawić prostownicę do włosów. Była... kasia Krawcowa (2) Wiem że wątek się powtarza, ale przeglądając stare wątki nie mogłam się... Adzia86 Nowa ceramiczna prostownica do włosów - SPRZEDAM !!! (2) Witam ! Na gwiazdkę dostałam dwie prostownice do włosów,... RENNI sprzedam Lancome Sensuelle Summer -400ml (1) uzywany ale jest 3/4 butelki, jest to balsam nawilzajacy brazujacy , Zawiera... agag Sprzedam spodnie ESPRIT-nowe ,Bluzke GAP -nowa (1) jak wyzej sprzedam spodnie esprit czarne super spodnie rozmiar 36 regular,... agag oczyszczanie pleców (2) gdzie w Gdyni bądź Rumi mogę oczyścić plecy ??? dziękuję :) kajagdynia Wyprzedaż letnia z szafy MAMTU :) (5) 1. Słoneczno-żółta spódnica, bez metki (na moje oko rozmiar 38), założona 2... mamtu Chopard Happy Spirit Magical Night (1) Dziewczyny wiecie może gdzie mogę kupić tą wodę perfumowaną?? Byłam w... Smerfusia Sprzedam buty Nike meskie 45 rozmiar nowe (1) Witam sprzedam buty nike rozmiar 45 nowe cena 180zł zdjecia na mail... Miller Suknia na wesele (1) Marzy mi się suknia balowa bez pleców :) Jakie sklepy polecacie? Z góry... mama synka