Chi Paszport (1) Czy ktoś juz sLyszał o tej akcji?Opłaca się wogóle? ggosi gdzie w trojmiescie kosmetyki art deco i mary kay? (3) j/w. może wiecie gdzie kupie? sara03 stanik samonośny silikonowy czy warto? (3) mam suknie z dużym dekoltem i myslałam o takim silikonowym staniku ale... wiktoria
Sprzedam perfumy (1) Witam mam do sprzedania dwa perfumiki CK EUPHORIA BLOSSOM i COCO CHANEL... vita feromony męskie FM 134 i inne perfumy POLECAM !!!!! (1) odpowiednik aqua di gio - giorgio armani... shirley SALON ODNOWY BILOGICZNEJ GDYNIA CZEKAMY NA PYTANIA (1) TYLKO DLA FORUMOWICZEK Z PORTALU TROJMIASTO.PL PRZYGOTOWALISMY 10 % RABAT NA... miastopiekna jak wykonać taki makijaż?? (6) może ktoś udzieli jakiś rad-jakie kosmetyki... goralka salon fryzjerski gabriel gdynia (2) warto tam się wybrac?Trwała,farbowanie? Fiffi dekoloryzacja-który salon fryzjerski wykonuje? (4) Hej, poszperalam troche, znalazlam salony ktore niby oferuja "dekoloryzacje"... Agaaa Jaki chirurg plastyczny usuniecie znamion.byle bez blizn. (3) Witam.Jakiego chirurga plastycznego polecicie .Mam brzydkie znamiona.Nie chce... dopoprawki sprzedam koszule RIVER ISLAND - LIMITED EDITION (1) zdjecia na email wysle nie wiem jak tu się wstawia :-) koszula nowa w kratke... aga sprzedam nowe spodnie EDC by ESPRIT (4) czarne rozmiar 36 , z metkami super spodnie moj elmail agag27@tlen.pl aga Nowy perfum męski Ysaki Myjake sprzedam (1) Sprzedam perfum nowy orginalny cena 100zł kontakt piniak1981@wp.pl kiks Sprzedam nowe Big Stary rozmiar 33/32 (1) Nowe Big Stary rozmiar 33/32 kontakt piniak1981@wp.pl cena 100zł kiks Stylizacja paznokcia (1) PROMOCJA! STYLIZACJA PAZNOKCIA Chcielibyście Państwo zdobyć nowy,... ECK praca dla Fryzjerki (1) Wynajmiemy stanowisko w salonie fryzjerskim przy ul. Partyzantów 72 we... DesignAtelier trwała ondulacja spiralna w Gdyni. (1) Gdzie w Gdyni mozna zrobic trwałą ondulację spiralną? Fiffi sprzedam nowe adidasy zakupione w Anglii (2) mam do sprzedania nowe adidasy damskie rozmiar 38, maz mi przywiozl ale... ja LIDER AVON (1) Witam dziewczyny, jestem konsultantką firmy Avon a jednocześnie mamą i żoną... MACIEK I OLA Piercing (2) Hey! Gdzie w Gdańsku można zrobić dobrze piercing? Zależy mi na nosie i... Monii