Sprzedam wodę toaletową Halle Berry "Halle" (1) Nuty głowy: liście figowe, pąki kwiatu gruszy, bergamota. Nuty serca:... Nika super fryzjerka!!! (2) polecam naprawde super fryzjerke..dobierze kolor ,fryzure do ksztaltu... niunikisa Gdzie fajne sukienki na sylwestra w gdańsku? (2) Dziewczyny! gdzie znajdę fajne sukienki na sylwestra w gdańsku, chodzi mi... Mała misia
plisowana suknia (4) dziewczyny pomóżcie , kupłam sobie długa plisowana sukienke spodobała mi sie... maja jaka sukienka? pomocy. (3) Mam problem, nie wiem jaką sukienkę wieczorową mam ubrać na sylwestra.... FJ Gdzie zakupy w Gdyni? (5) Witam, przeprowadzam się do Gdyni i mam pytanie- gdzie są jakieś fajne sklepy... Jovanka makijaż sylwetrowy - wolny termin!!! (1) Chętne Panie, które jeszcze szukają wolnego terminu na wizaż sylwestrowy... es_wizaz Chabrowa sukienka,jaki makijaż i dodatki (6) Wybieram sie na wesele i nie wiem jaki zrobić makijaż.Sukienka jest chaber z... ania SZKOLENA akryl/żel (1) ZAPRASZAM NA PROFESJONALNE SZKOLENIA, PROWADZONE INDYWIDULANIE Z ZAKRESU... asiulka111 sprzedam tanio! (2) sprzedam buty na obcasie ciemne, białe i takie jakby biało złote oraz torbę.... Nikolaaa Ładne paznokcie (12) Polecam dziewczynę, która robiła mi paznokcie. Naprawdę SUPER!!! Mam jej... Magducha Kolczyki z kamieniami Swarovskiego:) (1) Idealne do Sylwestrowej kreacji... 4girl Zapraszam do zakupu kolczyków z kamieniami Swarovskiego:) (1) Coś ładnego i w przystępnej cenie. Idealne do Sylwestrowej kreacji.... 4girl SUKNIA (1) PROSZE POWIECIE GDZIE KUPIĆ NA ŚWIĘTA SUKNIE ANNA szukam salonu w Gdyni, (najlepiej w centrum), gdzie można zrobić ładne pazokcie (11) Witam. Poszukuję dobrej sprawdzonej stylistki, pracującej w salonie, która... ania3m obgryzam paznokcie:(:( pomocy! (15) obgryzam paznokcie od dziecka...dziś mam 27lat i miałam tylko 2letnią przerwę... klaudia Manicure, pedicure, żel, akryl, parafina, zabiegi, zdobienie, odjeżdżam BEZPŁATNIE (17) Dyplomowana manikiurzystka z doświadczeniem zadba o Twoje dłonie i stopy!... Paulina Graj i zarabiaj (1) Jeśli chcesz zarobić wystarczy wykazać się zręcznością i refleksem... gosc454 szukam krawieca-kaletnika do przeróbki kurtki skórzanej (2) ...a dokladniej skrocenie rekawow j/w najlepiej z okolic Gdyni/Rumi kajagdynia Sprzedam sukienkę i garnitur Taranko (7) sukienka w rozm. 38 idealna na weselę lub inną okazję. Jest w kolorze ecru+... joaśka