nielegalna YASMINA !!

czy YASMIN to leglny handel bez recepty? przeciez wy to sprzedajecie nie wiadomo komu , czy ten kto to kupuje wie co bierze?
tak trudno wybrac sie do lekarza aby zbadal a nastepnie przepisal owy lek?? tak byloby bezpieczniej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nielegalna YASMINA !!

Zgadzam sie...ja bym tam zadna cene lekow z niewiadomego zrodla nie kupila....ale kazdy niech robi jak chce....tylko potem sie nie zdziwcie jak po Yasmine w ciaze zajdziecie,hihihi-bo okaze sie,ze to nie Yasmine albo,ze przeterminowana...

Data ważności jest wybita nie tylko na opakowaniu, ale też bezpośrednio na blistrze z tabletkami. Dziękuję za uwagę.

Nikt nie krytykuje kupujacych z innych zródeł ale lepiej,az tak nie ufac potencjalnym sprzedajacym-jezeli chodzi do o ta date na opakowaniu,wierz mi wszystko mozna spreparowac...to nie jest dowod,ze tam jest Yasmine albo,ze data jest w porzadku.....To tyle...

Przesadzacie. Ci, którzy faktycznie robią podróbki leków, nie rozprowadzają ich na forum lokalnym Trójmiasto.

a skad ta pewnosc? teraz mozna zrobic wszystko aby tylko zarobic, jak ktos chodzi po tych wszysttkich forach to wie na co jest popyt i robi kase na naiwnych ludziach, a wy moze kupujecie "POLOPIRYNKE" hehe

Na litość boską... Spiskowa teoria dziejów.

Inne tematy z forum

gdzie kupie fajne, kolorowe legginsy dla doroslych? (10 odpowiedzi)

Szukam legginsow,, w cos fajnego, kwiaty, owady, zwierzęta, chmurki - widzialyscie gdzies takie...

Prostownica dla żony - jaka? (18 odpowiedzi)

Chcę kupić prostownicę dla żony. przeglądam oferty i tak ok 200zł będzie dobra? I czy jonizacja...

Tabletki perfect bust na powiekszenie biustu. Czy działają? (75 odpowiedzi)

Od razu piszę tutaj jedno. Nie jesem jakoś specjalnie napalona na tego typu specyfiki, bo nigdy...