moje włosy znowu są zdrowe i nie wypadają :)

miałam długie włosy prostowałam je codziennie były bardzo zniszczone kruszyły się a gdy ich nie wyprostowałam miałam na głowie siano ;/ postanowiłam je obciąć ;/ po obcięciu sięgały ledwo ramion przestałam je prostować suszyłam zimnym powietrzem suszarki ale nadal bardzo wypadały próbowałam wszystkiego wszystkie szampony pokolei z apteki dalej nic;/ poźniej skrzp max nic nie dawalo bellisa to samo;/ wkońcu wypróbowałam maseczke WAX bardzo polecam po 1 miesciącu stosowania włosy przestały wypadać szybko rosły ale główną przyczyną było zażywanie tabletek expert włosy mogę je naprawdę polecić włosy szybko rosną i nie wypadają :))))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: moje włosy znowu są zdrowe i nie wypadają :)

Moje wlosy tez strasznie wypadaja i podobnie jak Ty obcielam je, stosuje szampon i odzywke DERMENA i raz w tygodniu odzywke WAX. Poki co wypadanie troche sie oslabilo ale nieznacznie. No ale stosuje te preparaty dopiero miesiac. Poczekamy, zobaczymy...

gdzie mozna kupic ta odzywke WAX? w aptece czy w kosmetycznym zwykłym? bo szczeze mowiac jeszcze takiej nie widziałam albo nie zwrociłam na nia uwagi. ile ona kosztuje?

przylanczam sie do kolezanki gdzie owe cudo do włosow mozna nabyc i jakie sa ceny??

mi też włosy wypadały okropnie i po wielu nieudanych próbach ich ratowania kupiłam szampon do włosów wypadających ze skrzypem i rozmarynem Joanny i raz tyg robię maseczkę żółtko + nafta kosmetyczna + olej rycynowy. Czasami wcieram samą naftę - poprawa bardzo szybka! ale dodatkowo zrobiłam badania na tarczycę i biorę lek na niedoczynność, może to jest zasługą?

Inne tematy z forum

suche włosy (44 odpowiedzi)

Dziewczyny poradźcie dobry szmpon i odżywkę, ktore sprawdziły sie u was przy suchych włosach.

Dobrej jakości ubrania (23 odpowiedzi)

Chciałabym poznać wasze zdanie dotyczące dobrej jakości ubrań (i mam tu na myśli...

jak sobie rdzicie z siwymi włosami? (8 odpowiedzi)

Jestem brunetką i niestety mam już sporo siwych włosów...mam już dosć częstego farbowania.. po 3...