Trochę na zdrogo!!!! (2) Byłam zachwycona kiedy ponad rok temu odkryłam ten butik! Ubrania naprawdę... Puszek Pozytywnie zaskoczona (1) Słyszałam o tym sklepie od koleżanek ale nie przypuszczałam że będę aż tak... Jola Górna półka (1) Wcześniej była tam już moja mama, a teraz w końcu i ja się wybrałam. Bardzo... Ania (i Bartek)
Fantastyczne ciuchy (2) Dawno nie widziałam butiku z tak pięknymi ciuchami. Wszystkiego do wyboru i... Natalia Super dla "Prawdziwych Kobiet" (1) Rozmiar XL+ też potrafi być modny! Kupiłam śliczną sukienkę na różne okazje i... PUSZEK Dobrze, że są takie miejsca :) (2) Szczerze polecam! Dawno nie spotkałam się z tak uprzejmą i pomocną obsługą.... Paula Świetny butik (2) Kupiłam dwie sukienki i spodnie. Niespotykane wzory i kolory. Jestem bardzo... MARIOLA Dorota - opinia (1) Wreszcie ubrałam się tak jak mi się chciałam. Sklepik - marzenie puszystej.... Dorota Bardzo dobry sklep (1) Bardzo ładne miejsce, urządzenie sklepu również. Pani Olga była bardzo... Helena Polecam wszystkim paniom, a w szególności "Puszystym" (1) Kochane "Puszyste"- ten sklep posiada asortyment , gdzie każda z nas znajdzie... Halina Bardzo dobry butik (1) Polecam innym paniom szukającym eleganckich ciuchów w dużych rozmiarach. Duży... Julia