Mogło być lepiej....

Jakiś czas temu miałam ,,przyjemność'' brać udział w kursie wizażu. Po cenie tego 3 dniowego kursu, człowiek spodziewa się więcej jeżeli chodzi o udostępniane materiały szkoleniowe, bo zaschnięte tusze i rozpadające się pędzle to chyba nie jest to, co obiecuje się na stronie i przez telefon. Poważnymi minusami były również braki w jakimkolwiek przestrzeganiu zasad BHP, które w tej branży są szczególnie ważne.
Było to raczej spotkanie, na którym mogłam sobie kogoś pomalować bez większych wskazówek,według swojego uznania, a nie o to chodzi w kursie.
Nie spodziewałam się nie wiadomo jakiego wzrostu poziomu moich umiejętności ale chociaż podstaw i nakierowania po ukończeniu, a tu nic.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Mogło być lepiej....

Szanowna Pani,
dziękujemy za opinię i informację.
Szkoda, że nie poinformowała nas Pani o tym w czasie trwania kursu, mogli byśmy zareagować na uwagi na bieżąco.
Oczywiście zweryfikujemy opisaną przez Panią sytuację.

Zapraszam do kontaktu telefonicznego, chętnie wyjaśnimy sytuację i dołożymy wszelkich starań , aby to co było założone w programie kursu miała Pani zrealizowane!
Będzie nam miło, jeżeli odezwie się Pani bezpośrednio.
58 781 76 16 ( proszę o kontakt z kierownikiem Kursów)

Z wyrazami szacunku i nadzieją na wyjaśnienie sytuacji Zespól MaestRia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

matko, że ludzie nie pójdą i nie powiedzą , tylko smarują- bo co, bez podpisu z imienia i nazwiska to wolno??? żenada.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zgadzam się z opinią.
Uczyłam się w tej szkole i w temacie pracowni wizażu potwierdzam każde słowo Pani. Pędzle są stare, wystrzępione, szorstkie, żaden z nich nie jest dobry jakościowo! A przecież szkoła bierze wysokie opłaty od kursantek, uczennic,mozna by zainwestować w dobre jakościowo pędzle. Podobnie rzecz ma się z kosmetykami - podkłady stare, małe testerki kupione na allegro, słaby wybór kolorów, a przecież odpowiedni dobór odcienia podkładu to podstawa dobrego makijażu. Cienie kruszące się, osypujące, słabo napigmentowane... niektóre kolezanki w domowej kolekcji miały dużo lepsze jakościowo i większą gamę kolorów niż "prestiżowa" szkoła kosmetyki... słabiutko,słabiutko.
A te komentarze pod Pani wypowiedzią to standardowa zgrywa szkoły.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0