goraco polecam (3) moj jedyny sluszny wybor - Maestria! szkola na najwyzszym poziomie!... la_bruja Mogło być lepiej.... (4) Jakiś czas temu miałam ,,przyjemność'' brać udział w kursie wizażu. Po cenie... M. A. dziękuje za bezpłatny kurs stylizacji paznokci (1) super, że obiecany kurs został zrealizowany. Obstawiałm, że to będzie tylko... magda
Najlepsze kursy kosmetyczne w trójmieście (2) Szukałam jakiegoś kursu manicure hybrydowego, i znalazłam tutaj- w korzystnej... Magda POLECAM PROFESJONALNIE (2) pierwszy raz skorzystalam ze szkolenia ii bede wracac tylko tam!polecam... Dagara Łajewska kosmetyczka Polecam! (2) Nauczyciele sa bardzo dobrze dobrani i przygotowani, z duza wiedza.... Basia Mam Pytanie.. (2) Dzien dobry mam kilka drobnych pytan .. To szkola zaoczna? ile trzeba placic... Olaa Szukam z polecenia od absolwentek Szkoły Kosmetycznej w Trójmieście (1) Hej, czy są tu może absolwentki szkół kosmetycznych? Jest tego sporo na rynku... Wera Profesjonalna szkoła! (3) Uczęszczam do tej szkoły i polecam ją wszystkim zainteresowanym, bo naprawdę... Monika 100% zadowolenia. (2) Profesjonalna Szkoła godna polecenia, wykładowcy z ogromną wiedzą, jestem... Hanna