Całkowicie przypadkiem trafiłem z rodziną do restauracji Toscana, jestem w wielkim szoku, że tak mało tutaj pozytywnych opinii. W drodze nad morze żona zgłodniała i akurat przechodziliśmy obok restauracji, weszliśmy i wyjść nie chcieliśmy! Sala mała, klimatyczna, fajna muzyka, aleeee.......... JEDZENIE! nigdy w życiu nie jedliśmy lepszego, i to na Sopot... gdzie w większości knajp wszystko jest albo stare albo po prostu złe. Obsługa przeszła wszystko, pełen profesjonalizm, nigdy nie spotkałem się z tym żeby ktoś nawet nakrywał nam do stołu.. ( chyba po prostu nie trafiam na dobre restauracje), uśmiech, humor.. nic nie wymuszone, dawno się tak dobrze nie bawiliśmy w restauracji, pełen profesjonalizm pod każdym względem, Rewelacja, na ogól nie pisze wcale komentarzy ale kilka godzin temu tam jedliśmy i cały czas mam w pamięci to miejsce które umiliło mi urlop. DROGA TOSCANO! życze Wam wszystkiego najlepszego ! Tyle lat przyjeżdzam do Sopotu i nareszcie trafiłem na miejsce gdzie wróce! Bardzo dziękujemy przemiłej pani kelnerce i kucharzom! Wrócimy, wrócimy,wrócimy! POZDRAWIAMY rodzinka Dominiaków!