POMIESZANE (1) najpierw była cola w wyszczerbionej szkalance która to została wymieniona... Magda Moi kochani! (1) Całkowicie przypadkiem trafiłem z rodziną do restauracji Toscana, jestem w... Ludwik z rodziną Wiele hałasu o nic... (1) Trafiliśmy przypadkiem, zanęcił nas widoczny z daleka i przez okno klimat... Marek
spotkanie firmowy (1) niezrażony poprzednim komentarzem zorganizowałem spotkanie firmowe w... hydromont MASAKRA (1) Takiej obsługi tragicznej jeszcze nie widziałem.... Zupy z owocami morza... 17groszy Pyszności (1) Do Toscany zaciągnęła mnie niedawno przyjaciółka. Nigdy tego nie robię ale... Nowa stała klientka rozczarowanie (4) Do dziś byliśmy stałymi klientami, gdyż restauracja bardzo nam przypadła do... mn POLECAM (1) potrawy smaczne, uwielbiam klimat, obsługa również serdeczna, idealne miejsce... wer Pozytywnie (1) Na razie spróbowałem tylko pizzę, którą zjadłem ze smakiem. Mimo tłumów w... jonzi To ja mam chyba pecha do kucharza... (2) JW.Pierwszym razem jadłem tam pizze. Miała być włoska szynka, a była jakaś... J polecam (1) byłem dwa razy, dzień po dniu. potrawy świeże smaczne, krem z pomidorów... wojtek extra (1) nic dodać nic ująć - pyszne, świeże, fenomenalne potrawy, doskonała obsługa Darek Rewelka (1) Polecam!Byliśmy z dwójka dzieci(4 i 1,5).Atmosfera wspaniała,poznaliśmy... Ania Wszystko ok, gdyby nie.... (1) W tej restauracji zdarzało nam się być już nie jeden raz, zawsze było... Zniesmaczeni Dokładnie o to nam chodziło (1) Wybrałam sie do Toscany na obiad z rodzina. Mam półtoraroczna córkę wiec to... A. jak zwykle niezawodnie (1) Przepyszne jedzenie, wręcz cudne:-) a kelnerka, która nas obsługiwała... asta Na kolację we dwoje (1) Byłem na kolacji w Toscanie i muszę powiedzieć, że bardzo podobał mi się... Michał Toscana - bardzo nam przykro (2) Rezerwujesz stolik, zapraszasz znajomych. O dziwo, zarezerwowany stolik... Waldemar Kuchanny mg - opinia (1) Jedzenie smaczne (nawet bardzo), obsługa miła, jednak atmosfera dość... sztywna. mg nam też się podoba, ale... (1) Być może mieliśmy szczęście z mężem, że PT Pani Kelnerka miała dobry humor.... A