Opinia (1) Miałam już za sobą kilka diet odchudzających. Chudłam, a następnie waga... Dorota beznadzieja (2) Nie polecam, już ok miesiąc czekam na swoją dietę za którą zapłaciłem z góry.... to chyba jasne opinia (1) Skorzystałam z pomocy Pani Beaty internetowo.aby ułożyła mi jadłospis.Bardzo... isia
Polecam (1) Pod opieką Pani Sandry udało mi się schudnąć bez stresu, smacznie i zgodnie z... Katarzyna Polecam Panią Mirkę!!!!!! (1) W marcu rozpoczęłam dietę odchudzającą zgodnie ze wskazówkami, które... Magda Polecam (1) Dostałam bardzo szczegółowy jadłospis wegetariański, a przy tym potrawy były... MR Polecam !!! (1) Polecam poradnie dietetyczną ,, Mój dietetyk" i panią Sandrę Kupc :) Świetne... Renata Polecam (1) Z czystem sumieniem mogę polecić poradnię Mój Dietetyk i Panią Beatę.... P.J. polecam !!! (1) z całego serca polecam usługi pani Beaty! Pełen profesjonalizm, świetne... Ania Polecam! (1) Warto pójść i się przekonać, że dieta to nie zło tylko kilka wyrzeczeń które... Hubert Sylwia - opinia (1) Polecamy wszystkim skorzystanie z usług pani Beaty Krawczyńskiej. Jest... Sylwia zdecydowanie polecam!!!!!!!! (1) zdecydowanie polecam!!!!!!!! ES Polecam wszystkim (2) Polecam wizytę u pani Mirki, w centrum Gdyni, na Armii Krajowej. Z 59kg w... Ala schudłam 6 kg - na razie :) (1) jestem zachwycona. Pani Mirka wychwyciła wszystkie błędy żywieniowe, które... Magda SUPER KOBIETA:) PANI MIRKA WESTPHAL (1) POLECAM BARDZO TĘ PANIA DOKTOR. WE WRZESNIU WAZYŁAM 106,9 KG, TERAZ JUŻ MNIEJ... KARINA Bardzo polecam !!! (1) Schudłam 14 kg zdrowo bez głodzenia się. Jestem zadowolona w 100 % Cena może... Jagoda Podziękowanie (1) Nie chciałbym aby to była laurka, ale rzetelna ocena i dla czytelnika... Ryszard Gorąco polecam ! (1) Uczestnicząc w programie dietetycznym, spotkałem się z niezwykłą życzliwością... Maciej suuuuuuuuuuuuper!!!!!!!!!! (1) Witam wszystkich! Jestem bardzo zadowolona z usług świadczonych przez... Ola Polecam (1) Kiedy zgłosiłam się do poradni do P.Marty bardzo chciałam schudnąć chociaż 20... Regina Piątek