Mój Kotek

Przedszkola

Gdańsk, Wacława Balcerskiego 26 (Osowa)

Rodzic 1.5 latki - ocena (2) W tym roku zostałam częścią mojego kotka jako mama uczęszczającej tam 1.5... Rodzic 1.5 latki Rodzic - ocena (2) Nie polecam przedszkola mój kotek,z zewnątrz wygląda to może pięknie,ładnie o... Rodzic Grzegorz - ocena (1) Dzień dobry czy witam , ale czytając poprzednie opinie to nie jest już w... Grzegorz
Rodzice - ocena (3) Fajna lokalizacja, ładny ogród, dzieci świetnie się bawią - bo dzieci zawsze... Rodzice Paula - ocena (1) Syn do przedszkola moj kotek chodzi 2 lata. Jesteśmy bardzo zadowoleni z... Paula Mama siedmiolatki - ocena (1) Polecam serdecznie przedszkole Mój Kotek, przesympatyczny personel i... Mama siedmiolatki Tata - ocena (1) Wspaniały plac zabaw,świetna kuchnia,niestety poza tym moje wyobrażenia,jakie... Tata Mama przedszkolaków - ocena (2) Cudowne przedszkole, dzieci spędzają dużo czasu na dworze, różnorodne, domowe... Mama przedszkolaków Mama - ocena (1) Większość ocen z tego co widzę przestarzała. Oczywiście mogłabym się pod... Mama Biały Kotek jest SUPER (1) Przedszkole i Żłobek w jednym fantastycznie zagospodarowanym budynku gdzie... Aga Pozytywnie (1) wracamy tam już z drugim dzieckiem nie chcę przechwalić ale to... Merkuriusz Polecam! (1) Przedszkole nastawione na spokojną naukę i radość dziecka. Polecam wszystkim,... Anna Cudowne miejsce! (1) Bardzo polecam :) Dzieci mają do dyspozycji smaczną, własną kuchnię, duży... Rodzic* Polecam ... Kotka (1) jako Ojciec nie znam się na ... wielu rzeczach ...... Krystian Polecam (1) Mój synek uczęszcza do Białego Kotka od pierwszego roku życia, aktualnie ma... Anna Kraskowska Początki były ok (1) Teraz niestety zaczyna sie psuć coraz bardziej. Nie ma już zajęć z... Monika prawdziwe przedszkole (1) przedszkole jak z moich dziecinnych lat,jak sie wchodzi to zapach kuchni... rodzice polecam (1) infrastruktura bardzo dobra: duży ogród z placem zabaw (rzadkość na Osowie),... Ruda