Mój mąż szuka pilnie pracy

Hej czy możecie polecić wiarygodnego pracodawcę i uczciwego , mój mąż szuka pracy , niedawno wrócił zagranicy bo nie wyszło , poszukuje nadal pracy uczciwej gdzie pracodawca będzie wypłacał pensję , może ktoś może pomóc ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: Mój mąż szuka pilnie pracy

my tez szukamy :/
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

i nie znajdujemy :D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

A w jakim zawodzie szuka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hym różnie , jako pomocnik budowlany ,ślusarz szybko się uczy teraz był zagranicą i pracował przy ociepleniach rur i niestety trafił na nieuczciwego pracodawce.

no niestety nie znajdujemy , a bardzo zależy może ktoś z was pracuje zagranicą ,albo jakieś agencje pracy konkretne ??

hop podbijam nikogo niema tu ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Remex Shiprepairerers remex.shiprepairers@wp.pl Elzbieta Gutowska ul . Wassowskiego 12 pok 32 4 piętro tel + 48 508 122 282
mam nadzieje ze pomoze, pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzięki serdeczne a możesz coś więcej napisać ? Pracowałaś u nich czy poprzez nich ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

moj kolega pracowal i jestem mezczyzna a nie kobieta.

podaj mi mail wyślę Ci numer do właściciela , może kogoś poszukują, ogólnie to elewacje , ocieplenia itd .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

madziuszka83@o2.pl

........

"życzliwy" dzwonił tam , i trzeba mieć działalność gospodarczą i wkład finansowy :( , odpada al e dzięki

vvvvvvvvvvvvvvvvv

na 3-4 tygodnie szukam pracownik do rewitalizacji balkonów praca Gdańsk Orunia stawka h 10-12 zł praca 7-15/16

dzięki :)
Może ktoś zna kogoś kto pracuje np w Anglii , lub w portach w Norwegi lub w Szwecji , i mógłby pomóc mój pracował przeładunkowym
porcie .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

podbijam

Proszę zadzwonić pod nr 696084333 firma I servis w gdyni poszukuje pracownoków .. budowlanka docieplenia
Pozdrawiam

nie rozumiem najpierw piszesz ze pilnie poszukujesz dla męża pracy robisz z siebie biedna sierotkę która nie potrafi znaleźć dla męża firmy pośredniczącej a kiedy ktoś daje ci namiary ty zaczynasz wymyślać...zaczęłaś post ze mąż może pracować na budowie w Anglii a kończysz na wyładunku w Norwegii czy Szwecji określ się czego szukasz a nie ktoś ci daje palec to ty chcesz rękę po sam łokieć odgryźć....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

ktoś ci daje palec to ty chcesz rękę po sam łokieć odgryźć....

to jest niepotrzebne wiesz , określę że szuka pracy wszędzie w Polsce , Szwecji , Norwegi ,Anglii , na budowach , statkach ,stoczniach ,taśmach produkcyjnych , w portach przeładunkowych wszędzie gdzie ma pojęcie o robocie i co potrafi robić , może się uda , może ktoś będzie mógł pomóc , w tych czasach trzeba sobie pomagać nawzajem a nie naskakiwać , bynajmniej ja tak myślę , a BIEDNĄ SIEROTKĄ NIE JESTEM , a ty się chyba nudzisz .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Anno dziękuje za namiary , może przy okazji i inni skorzystają , i coś znajdą dla siebie .

mam namiar na kogos w norwegii ale musisz mi powiedziec czy mam ci podawac wyslac na twoj mail, moze inni skorzystaja z poprzedniej opcji o dzialnosci to mi bylo wiadomo ale o jakims wkladzie pierwsze slysze..

daj znac pozdrawiam,,

ZYCZLIWY - i tak dziękujemy za namiary warto próbować :), to jest kontakt - madziuszka83@o2.pl , napisz jak możesz .Pozdrawiam

najpierw s ie tylko spytam czy moge ci podac ten namiar na norwegie tej osoby i dam ci znac jak tylko otrzymam odpowiedz zwrotna..

a znalazl juz jajkas prace twoj maz pracuje gdziekolwiek co?

i co z tym ogloszeniem o ociepleniach udalo mu sie choc to podlalapac ktos pisal na forum jakby pracodawca jakis czy ktods

pozdr daj znac

Hej Zyczliwy!

Podaj na forum kontakt,to moze jeszcze inni skorzystają..

Pozdrawiam!!!!

Tak się zastanawiam to mąż szuka pracy czy żona dla męża :/
Troszkę nieudolnie to idzie. W internecie jest pełno portali z adresami i telefonami do agencji warto to przeszukać i podzwonić , Stocznie Gdańsk i Gdynia prowadzą aktualnie rekrutacje również dla pomocników , dodatkowo spółki na terenie Stoczni szukają pracowników od zaraz .
Pracy naprawdę jest sporo wystarczy DOBRZE szukać.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szukamy , wy tylko krytykować lubicie eh ludzie , szukają owszem , ale jakoś nie potrzebują bywa w stoczni pytając o robotę i niema ,każą dzwonić ,czekać niektórzy są niewypłacalni PRACY TAK JEST MNÓSTWO TO DLACZEGO JEST TYLU SZUKAJĄCYCH ??? BO SĄ ROZUMIEM , NIEUDOLNI I NIE POTRAFIĄ SZUKAĆ .

W stoczni bywać może być trochę ciężko , gdyż na jej teren od tak Cię nie wpuszczą jeśli nie jesteś pracownikiem . Jeśli twierdzisz , że nie potrzebują to naprawdę jest to nieudolne!!! Po raz kolejny powtarzam są strony internetowe na których wypisane są numery do spółek działających tam i WIEM NA 100000% że potrzebują ludzi !!!!
Sam pracuję w innej branży ale mam tam znajomych , również właścicieli tych że spółek i pracy jest tam DUŻO !!!! PROPONUJĘ OKREŚLIĆ NAJPIERW PROFIL POSZUKIWANEJ PRACY BO SZUKAJĄC WSZYSTKIEGO NIE ZNAJDZIE SIĘ NIC .
Nikogo tu nie krytykuję staram się pomóc ale naprawdę ludzie nie liczcie na gotowe trzeba się trochę pofatygować , podzwonić .
Kobiety na rynku pracy mają o wiele trudniej niż mężczyźni.
Życzę powodzenia w dalszych poszukiwaniach i mniej złości .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja się nie złoszczę , jest praca ale jest czasem ale coś wymagają a człowiek niema tego papierku rozumiesz , mimo że potrafi , wiem że trzeba mieć przepustki by wejść na teren :) , właśnie w stoczni znależli ogłoszenie do pracy w Austrii i zostali oszukani , było chyba wywieszone , tak to bywa , wiesz człowiek się nie złości , może bardziej się boję ja że pójdzie do roboty i po raz kolejny nie zobaczy kasy bo jakiś cwaniak ich wykiwa ,lub się zawinie .Pozdrawiam
Ps . może powiedz gdzie mam wejść , żeby te spółki znaleść , ja już będę szukać .

nie rozumiem w ciagu 10 dni gdzie ludzie wysylaja ci namiary na pracodawcow, gdzie pracodawca sa ci pisze ze szuka pracownikow twoj maz jeszcze nie znalazl pracy?? moze napisz cos o swoim mezu? ile ma lat co robil....bo ludzie podaja ci oferty dla meza o ktorym nic nie wiadomo... np. jezeli twoj maz nie ma prawka po co podawac ci oferty gdzie trzeba miec prawo z jazdy

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/stoczniowcow-pilnie-zatrudnimy-spawaczy-monterow-ogl4012495.html

a Twój mąż podziela Twoje stanowisko?

Chyba jako zainteresowany on powinien pisać i szukać ofert pracy...

100%
NIE RAZ szukalem ludzi do pracy, teraz tez potrzeba, tym razem w warsztacie samochodowym. ale nigdy nie zarudnie kogos komu zona szuka pracy. no bez jaj. a potem jak trzeba podjac decyzje to tez bedzie do zony dzwonil. bylem pare razy w takiej sytuacji ze kobieta przychodzila z CV meza bo on biedny taki i potrzebuje pracy.
nikt nie potraktuje serio kogos kto sam nie zabiega o prace, bo nawet nie wiadomo czy wogle chce pracowac...

Wiecie co wy chyba nie wiecie co to znaczy być ze sobą , pomagać sobie w każdej sytuacji ,w końcu po to mamy siebie nawzajem żeby sobie pomagać i znam takie osoby co też kobiety rozpytywały się o robotę dla swoich facetów , wiadomo im więcej tym lepiej , dziwni jesteście , małżeństwo to nie tylko obowiązek ,ale wspólne życie , dzielenie trosk i zmartwień ,pomaganie sobie nawzajem bez względu na to co to jest ,to się nazywa miłość i akceptacja eh czasem jak czytam tak beznadziejne odpowiedzi to mi ręce opadają .Mój M znalazł pracę i znowu ciężko wypłacalną PRACY JEST OWSZEM PEŁNO I PRACODAWCÓW OSZUSTÓW TEŻ , CO TO SŁODZĄ ,OBIECUJĄ GÓRY ZŁOTA A POTEM WYKORZYSTUJĄ .
M ma pracę siedzi za granicą obecnie .
MÓWICIE ŻE ROBOTY JEST TYLE A DLACZEGO TYL E WĄTKÓW JEST O NIEUCZCIWYCH PRACODAWCACH , O WYKORZYSTYWANIU -NAJLEPIEJ WSZYSTKICH NAZWAĆ IMBECYLAMI CO NIE UMIEJĄ PRACY ZNALESC OJ TAK .

Inne tematy z forum

Własna gastronomia - czy się kalkuluje? (58 odpowiedzi)

Mam pytanie, głównie do mieszkańców Gdyni: jakie jest Wasze zdanie nt. poprowadzenia własnej...

Życie za granicą to też nie bajka... (47 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

INVICTA - to bałagan a nie firma! (23 odpowiedzi)

Odradzam! Było 2 rozmowy po 1 godzinie każda. Wygłądało bardzo powaznie wszystko. Jak doszlo do...