Natalia - opinia (2) Super piątkowe zajęcia multisport! Natalia Stefan - opinia (2) Moi 4 i 6 letni wnukowie trzy miesiące temu rozpoczęli treningi piłkarskie w... Stefan Milena - opinia (2) Zapisałam Syna na zajęcia około pół roku temu. Uczeszczamy na Przymorzu. Jest... Milena
Matylda - opinia (2) Mój 4-latek zaczął chodzić na treningi piłki nożnej we wrześniu. Uwielbia te... Matylda Asia - opinia (2) Córka uczęszcza na zajęcia już prawie rok . Wybraliśmy Multisport , super... Asia Dorota - opinia (2) Super zajęcia, fajnie spędzony czas przez dzieci. Córka (5lat) wraca po nich... Dorota Jerzy - opinia (2) Bardzo fajne zajęcia! Mój 6-letni synek od razu polubił szkółkę i chce być... Jerzy Tomek - opinia (2) Synek w październiku rozpoczął treningi piłki nożnej z drużyną Mojej Akademii... Tomek Ula - opinia (2) Fantastyczne zajęcia sportowe! Moje córki są zadowolone ( uczęszczają już od... Ula Daria - opinia (2) Wyzwanie, wyjście ze strefy komfortu, trening i zabawa. Daria Monika - opinia (2) Zapisaliśmy synków 4 i 6 lat na Multisport i Piłkę nożną. Z obu zajęć chłopcy... Monika Małgorzata - opinia (2) Super zajęcia multisportowe dla maluchów. Zapisałam swoje 4 i 6 letnie dzieci... Małgorzata Agata - opinia (2) Świetne zajęcia ogólnorozwojowe! Córka za każdym razem przychodzi zadowolona... Agata Karolina - opinia (2) Świetne zajęcia. Bardzo dobre podejście Pani prowadzącej zajęcia do... Karolina Luiza - opinia (2) Rewelacyjne zajęcia ogólnorozwojowe dla dzieciaków. Mój synek jest... Luiza Bogusław - opinia (2) Zapisałem 10-letniego wnuka na półkolonie tenisowe. Codziennie wracał z zajęć... Bogusław Agnieszka - opinia (2) Jesteśmy bardzo zadowoleni z organizacji półkolonii, świetna organizacja... Agnieszka