Moja Żona nie chce sie ze mną kochać

I nie pomaga już nic ... Rozmowy były , prośby były a błagać nie chcę.
Co z kobietą moją jest nie tak.?
Nie wytrzymam tak długo. A potem bedzie wszystko moją winą...
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Moja Żona nie chce sie ze mną kochać

@ Tylkoja

Jak ta gotowa z reala będzie wysuszona, że widelca nie da się wbić? Lepiej nie.. proponowałbym pierwsze próby u kogoś, kto to robi i się zna. Tak samo z kaczką, królikiem, stekiem czy lazanią. To tylko rada;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

@tylkoja dzięki za radę, chciałam się kiedyś wybrać do Ikei w tym celu, ale mówisz że w Realu dobrą mają? Będę niedługo i tak musiała być w tych okolicach, to może spróbuję. A gdzie ją sprzedają, w Realu Realu, w jakiejś części z garmażem, czy Real jest tylko skrótem myślowym?

"Nigdy nie jadłam i nigdy nie robiłam, totalnie zielona jestem w temacie golonki."
Jest czego żałować ;) Jeśli chcesz spróbować , pierwszym razem polecam zakupić gotową w realu . Na miejscu można skonsumować bądź wyrzucić - w końcu szkoda pieniędzy i czasu na przygotowanie samemu , gdyby jednak nie podeszła . Ja osobiście , jak chyba większość , uwielbiam :D

Można i na ognisku, każdy przyjdzie ze swoją golonką i się pobawimy w Masterchefa, Ilona i UnLucky będą nas uczyć jak przygotować golonkę. Nigdy nie jadłam i nigdy nie robiłam, totalnie zielona jestem w temacie golonki.

TM chyba najważniejsze... co podczas tej rozmowy powiedziała Twoja małżonka? Wspomniałeś, że rozmawialiście więc coś powiedzieć musiała. Jeżeli można usłyszeć mniej lub wiecej co powiedziała.
Jeżeli tłumaczyła sie jakimiś dolegliwościami, zmęczeniem to musisz się uzbroić w cierpliwość i postarać się aby miała ochotę i też musisz być dla niej atrakcyjny.

I teraz koniec owijania w bawełnę jest kilka opcji co do braku seksu:

1. Ma innego, dlatego z Tobą nie sypia, bo jest zaangażowana emocjonalnie w tamtą relację.

2. Ma do Ciebie o coś żal, o czym nie wspominasz, bo dla Ciebie może być to nieznacząca bzdura a dla niej ma to znaczenie.

Musicie porozmawiać o tym wszystkim, bo tak nie może być, że jesteście oboje sfrustrowani, czy macie jakieś poczucie krzywdy, że druga srona daje mniej niż powinna.

Jeżeli nie sprawdzą się podane powyżej możliwości, przemyśl rozejście się, bo nie ma sensu tkwić w czymś co umarło. Jeżeli macie kredyt to oczywiste, że decyzja o rozstaniu trudniejsza i wtedy w większości mężczyzn szuka kochanki, co też jest jakimś rozwiązaniem, ale niestety jest to rozwiązanie na krótką metę, bo potem pojawiają się problemy nie z jedną kobietą a z dwoma. Drugi problem to logistyka jeżeli chodzi dzielenie czasu między, żoną, kochanką a pracą.

Jeszcze jedno pytanie bo nie umiem bez wiedzy, wydedukować czegoś konkretnego. Czy od tych 3 miesiecy coś jeszcze sie zmieniło oprócz seksu, jej stosunek do Ciebie, jakieś inne znajomości, zmiana pracy, stres, problemy z dziećmi???
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

"Trzeba będzie jakieś Forumowe Golonkowe Party zarządzić :)"

Golonkę upieczemy na ognisku :D A temat jak zwykle nam zboczył :P Ma chłop problem co nie miara , nie powiem ;)

@ Ilona
Bądź szybsza! Ja lubię inspiracje :-) Ale poważnie, proszę o fotkę żeby mnie zmobilizowała.

@ Kafka
To jest bardzo dobry pomysł :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie śpimy, bo udzielamy rad :) Nie umiem tego przez sen robić (jeszcze).
Nikt nie pisał, że to ściema.
Trzymam kciuki za Ciebie i Żonę.

Trzeba będzie jakieś Forumowe Golonkowe Party zarządzić :)

@ULL

To może będę szybsza i Cię słit focią swojej golonki zmotywuję :D obojętnie jakby to nie zabrzmiało :D

W najbliższym czasie mój Tata się zapowiedział, więc będzie zdjęcie upieczonej goloneczki w piwie :-) Kafka, zobaczysz to i pewnie Cię ochota dopadnie :-)

aha, ok :) Bo ciężko się czasami połapać co jest do czego.

aa to było do ~asiak3 Ja nie sypiam z moim od 8 lat.Raczej gejem nie jest.Ale nie chce mi sie tego komentowac.

a ja nigdy nie jadłam golonki jeszcze, a słyszałam że pyszna...

@ Ilona

Gdybym pochłaniał golonkę, to na pewno bym wrzucił fotę na forum specjalnie dla Ciebie :D

Wieczór golonkowy skończył się przy pizzy, więc nie było czym się chwalić ale doskonale pamiętam, żeby Cię troszkę podenerwować :D

nie , wątek rozwija się z prędkością nadświetlną i już nie widzę o które tobie chodzi

chodziło mi o to:"Jak nie ze swoim to z czyim ? I co na to twój ?"

@ Tm

No dobra,
więc na kiedy planujesz kolację ze swoją żoną? pytam dlatego, że chciałbym poznać efekty rad, które Tobie tutaj daliśmy. Na pomysł kolacji wpadła kobieta, nie ja. Skorzystasz? Jeśli skorzystasz, to czy podzielisz się na forum efektem? Co jeszcze chcesz - gotowego rozwiązania nikt Tobie nie poda, bo ludzie są różni ( NA CAŁE SZCZĘŚCIE) i każda sytuacja jest indywidualna.

Ode mnie masz życzenia powodzenia! Jeśli nie doczytałeś ich wyżej, to ponownie o tym piszę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja Ci napisze szczerze i z kobiecego punktu widzenia. Musisz po męsku pierdyknąć pięścią w stół i otwarcie zapytać o co chodzi? Masz prawo , toż to obowiązek małżeński. Kobiety niestety nie lubia ciepłych kluch , wolą brutali. Powiedz jej że masz tego dość i niech to z siebie wyrzuci. Może nieświadomie zrobiłeś jej jakąś przykrość, może coś jej nie pasuje , powodów moze być wiele ale jest zobowiązana to wyjaśnić
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

hahaha, to nie zabawa w pytania, czy się mylę? :P

Inne tematy z forum

Gdzie mozna znaleźć kobietę (7 odpowiedzi)

Mam 50 lat i jestem wolny, ale żeby spotkać kogoś to graniczy z cudem. Wszystkie portale randkowe...

Problemy ze znalezieniem pracy. (10 odpowiedzi)

Czy tylko ja mam takie problemy ostatnio? Od prawie 2 msc jestem bezrobotna - pracowałam w...

PRACA chciec to moc (69 odpowiedzi)

Czesc, calkiem niedawno temat pracy zostal poruszony (zapewne po raz kolejny na forum, nie wiem...