jakie piękne baby:)))))
gratulację:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
p.s.a jak tam poród? czasem jak o tym myslę, to się strasznie boję...tyle opowiadać słyszałam....
Kayla porod da sie przezyc...serio
Dzieki temu ze mezasty byl przy mnie...bez niego bylo by mi bardzo ciezko...
Ale jak patrze na Zuzke to nawe deszcz za oknem mi nie przeszkadza...
fajowa :) ja sie obawiam, ze tez jestem w ciazy- tzn, ciesze sie, ale nie chcialam przed slubem, bede pewnie spuchnieta :( jutro robie test, trzymajcie kciuki :))
anette, ja bralam slub bedac pod koniec 3 m-ca ciazy i szczerze mowiac nie szczegolnie bylo cokolwiek widac. Takze nie przejmuj sie tym - a co do puchniecia to dzieje sie to pod koniec ciazy - ja zaczelam ciut (przede wszystkim dlonie) pod koniec 7 m-ca
wiec ciesz sie dzidzia jak sie przytrafila :)
no wlasnie teraz nie wiem, chcialabym byc, ale liczac od teraz to by byl 5 m-c na slub... pewnie by juz bylo widac... ale w sumie to bym chciala zwlaszcza, ze koncze studia w lutym :))
nam to przyszlo samo - ktoregos wieczora oboje ale nie zaleznie doszlismy do wniosku ze jesli ciagle bedziemy czekac na "wlasciwy moment" to nigdy dzidzi nie bedzie bo zawsze bedzie cos wazniejszego - wieksze mieszkanie, lepiej platna praca itp itd - takze mysle ze decyzja o staraniach sama przychodzi kiedy czlowiek do niej dorasta
jesli mam byc szczera to im blizej porodu to ja bardziej sie boje jak to bedzie z maluchem..... jak sobie dam rade...... no i jaka mama bede....ale wierze ze bedzie dobrze :)))
anette, niestety nie zawsze mozna na nią liczyć:(( dlatego ja już teraz wiem, że będzie mi jej bardzo brakowało w momencie, kiedy będzę miała bejbika:)
jak brakuje mamy to faktycznie przykre, ja na moja zawsze moge na szczescie liczyc- nie mowie o tesciowej... nie chcialabym zeby ta kobieta mi w czymkolwiek pomagala!!
a co do ograniczenia wolnosci - oj, tego tez sie bardzo boje..... nie jestem juz mlodziutka, przyzwyczailam sie do decydowania sama o sobie i do zycia z dnia na dzien..... teraz trzeba bedzie sobie wszystko zaplanowac