Moja historia

Temat dostępny też na forum: Pomorskie Centrum Wynajmu Nieruchomości
Moja historia. Mam 3 mieszkania na wynajem a mieszkam w Norwegii. Najpierw znalazłam właśnie pana Piotra. Po rozmowie wydało mi się, że za dużo papierów i drogo. Koleżanka poleciła mi inną firmę, która działa w całej Polsce a nie tylko w Trójmieście. Poleconej firmie „w zęby się nie zagląda”. Półtora roku – koszmar – najemcy niezadowoleni a ja tym bardziej. Potem na chwilę była firma reklamowana właśnie przez trójmiasto.pl – no to to zupełne nieporozumienie. Zmęczona wróciłam do pana Piotra – może i trochę wymagający na początku, o moich mieszkaniach chciał wiedzieć wszystko nawet stare rachunki musiałam pokazywać. Kazał konta zakładać z banku, liczniki prądu wymieniać i jeszcze całą masę spraw załatwić. Ale po czasie muszę przyznać - miał rację. Od jednych najemców dostałam nawet kartkę z podziękowaniami za „bezproblemowy najem”. Chciałam się podzielić moją historią – może komuś się przyda. A i osobne podziękowania dla p. Reni / najemcy zadzwonili do mnie z pretensjami, że przy rutynowej kontroli mieszkania kazała im wyszorować kuchenkę i wymyć lodówkę ;) / tak trzymać !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Wymagający ? - Mieszkanie to poważna sprawa nie można tak tylko przyjść do biura i zostawić klucze. Poza tym to jednorazowe działa a potem to już ja się martwię. p. Reni przekaże - przykro mi tylko, że najemcy panią niepokoili ale mieszkanie musi być utrzymywane w czystości - najemcy przychodzą i odchodzą. Dobry najemca nigdy się na nas nie skarży - a zły - no cóż - ja ktoś nie płaci na czas czy niszczy mieszkanie - to miło nie jest.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0