Iwona & Marcin - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowolonymi ze współpracy z biurem , a w szczególności z... Iwona & Marcin WM - ocena (2) Polecam agencję Trevo i panią Oksanę Sobolewska która w szybki i sprawny... WM Piotr - ocena (2) Z czystym sumieniem polecam Panią Magdę Makać z Homebeat. Pomogła nam przejść... Piotr
Sylwia Pakuszewska - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z biurem Partner House Nieruchomości... Sylwia Pakuszewska Monika M - ocena (1) Sprzedaż domu z pomocą Pani Joasi Olender to była czystą przyjemnością :)... Monika M Sławek - ocena (1) Pan Dawid sprawnie zajmował się najem kilka lat, nie było przestojów a... Sławek KLR - ocena (1) Naprawdę godni polecenia. Obsługa rzetelna. Ceny do negocjacji. Fachowcy. KLR Kamil - ocena (1) Jako kupujący nieruchomość mogłem zawsze liczyć na profesjonalny kontakt i... Kamil Barbara B. - ocena (1) Chciałabym podziękować za pośrednictwo w kupnie nieruchomości. jestem bardzo... Barbara B. Tomasz - ocena (1) Pani Monika bardzo sprawnie przeprowadziła transakcję - szybkie odpowiedzi na... Tomasz Marek - ocena (1) Pani Kasia z której usług miałem przyjemność korzystać przy sprzedaży i... Marek Daniel - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Karolinę, wynajem mieszkania poszedł bezproblemowo i... Daniel Magda B - ocena (1) Agencja profesjonalna. Pan Marcin jako agent nieruchomości wszystko... Magda B Magda B - ocena (1) Agencja profesjonalna. Pan Marcin jako agent nieruchomości wszystko... Magda B Zbigniew Kamiński - ocena (2) Polecam to biuro... Fachowa i profesjonalna obsługa. Błyskawicznie... Zbigniew Kamiński Siostry z Gdyni - Ela i Iwona - ocena (1) Bardzo profesjonalna, mila i kompetentna pomoc w sprzedazy mieszkania.... Siostry z Gdyni - Ela i Iwona Kamil - ocena (1) Polecam współpracę z Panem Marcelem Lipowskim. Duże brawa za zaangażowanie i... Kamil Jarek - ocena (1) Polecam współpracę z Kamilem Pawłowskim, pełen profesjonalizm, cierpliwość w... Jarek Kamil - ocena (2) Polecam usługi tej firmy. Współpracowałem z Panią Beatą - bardzo zaangażowana... Kamil Tomasz - ocena (2) Chciałbym serdecznie podziękować Pani Monice Pawłowskiej agentce... Tomasz