Kasia - ocena (1) Z panią Pauliną współpraca to czysta przyjemność! Jest profesjonalna, pomocna... Kasia Jacek - ocena (1) Paulina to młoda, ambitna i pełna energii agentka nieruchomości. Ogromne... Jacek Przemysław - ocena (1) Polecam współpracę z panią Magdaleną. Ofertę mieszkania znalazłem na Otodom,... Przemysław
Asia - ocena (1) Świetna agentka nieruchomości! Profesjonalna obsługa, szybka sprzedaż... Asia Łukasz - ocena (2) Profesjonalne podejście, świetny kontakt i pełne zaangażowanie na każdym... Łukasz Kinga - ocena (1) Korzystam z usługi zarządzania najmem Estate Polska od ponad roku i jestem... Kinga Irena - ocena (1) Sprzedaz mieszkania przeprowadzona bardzo sprawnie,profesjonalnie.Polecam MB... Irena Sławomir - ocena (1) Sprzedaż mojego domu nie była łatwym zadaniem nieruchomość była w pełni... Sławomir Anna - ocena (1) Z całego serca polecamy panią Izabellę Cieciora! Pomogła nam w sprzedaży... Anna Małgorzata i Wojciech Z - ocena (2) Dziękujemy bardzo za pomoc w zakupie mieszkania, transakcja była... Małgorzata i Wojciech Z Edyta - ocena (2) Dziękuję serdecznie Panu Andrzejowi Leonowiczowi, sprzedaż mieszkania poszła... Edyta Barbara - ocena (1) Pani Izabella Cieciora to pośrednik nieruchomości którego mogę szczerze... Barbara Leonarda B. - ocena (1) Bardzo sympatyczna i miła współpraca ze sprzedającym. Pani Weronika to osoba... Leonarda B. Edyta r - ocena (1) Współpraca z Marzeną to czysta przyjemność. Było spokojnie, rzeczowo i z... Edyta r Janek - ocena (1) Świetna współpraca od początku do końca.Potrafią słuchać i naprawdę znają... Janek M.c. - ocena (1) Sprzedaż mieszkania poszła ekspresowo! Pan Półjanowski zorganizował wszystko... M.c. David Muller - ocena (1) Rzetelna agencja, a Pan Artiom to spec od mieszkań jakich dziś mało:-) Dział... David Muller Gabriel - ocena (1) Jestem pod dużym wrażeniem jakości obsługi. Agent był zaangażowany, rzeczowy... Gabriel Monika - ocena (1) Owocna współpraca z Panem Robertem przy sprzedaży mieszkania dwupoziomowego... Monika Bohdan - ocena (1) Dobry agent nieruchomości, a co najważniejsze, odpowiednie podejście do... Bohdan