marek i inez - ocena (1) Pan Pawłowski wszystkim się zajął: od przygotowania oferty, przez... marek i inez Anastazja - ocena (1) Współpraca z Anetą Zarzycką przebiegła bardzo sprawnie. Pani Aneta zawsze... Anastazja Agnieszka - ocena (2) Serdecznie polecam współpracę z Panem Robertem Bandrowskim, pośrednikiem... Agnieszka
Emi Lisz - ocena (1) Pan Daniel jest profesjonalistą. Jestem bardzo zadowolona z usług z biura... Emi Lisz Justyna - ocena (2) Polecam, pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Dziękuję za współpracę Justyna Mateusz Janta - ocena (1) Chciałbym serdecznie polecić panią Magdalenę Adamską za jej profesjonalną... Mateusz Janta Małgorzata - ocena (1) Współpraca z panią Mają była prawdziwą przyjemnością. Profesjonalizm,... Małgorzata Daria - ocena (1) To był mój pierwszy wynajem przez agencję i muszę przyznać, że był to strzał... Daria Popo - ocena (1) Przy sprzedaży mieszkania bardzo zależało mi na czasie. Pan Dettlaff od... Popo anonim - ocena (1) Wiktoria W to profesjonalistka. Doskonale wiedziała co ma zrobić żeby... anonim Balbina - ocena (1) Za pośrednictwem Waszej Agencji kupiłam lokal w Gdańsku. Pragnę złożyć... Balbina Maria - ocena (2) Sprzedaż mieszkania przebiegła sprawnie i bezproblemowo. Cały proces był... Maria Doradca Mirosław Furtak - ocena (2) Bardzo pozytywne. Byłam osobą kupującą ale czułam się zaopiekowana Doradca Mirosław Furtak Bartosz - ocena (2) Pełne 5 gwiazdek! Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem efektywności i... Bartosz Olka - ocena (1) Sprzedawaliśmy swój apartament bardzo długo i nic, ale w końcu na szczęście... Olka EMil - ocena (1) Cały proces sprzedaży był szybki i dobrze zorganizowany. Na bieżąco... EMil Anna z mężem z USA. - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona i pod wrażeniem pracy pani Marietty A.... Anna z mężem z USA. Rafał - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Panią Ulą w pośrednictwie sprzedaży... Rafał Dorota - ocena (1) Podejście do Klienta oraz ogromną pomoc w załatwieniu wielu spraw związanych... Dorota Dawid Knap - ocena (2) Z czystym sercem polecam profesjonalizm oraz zaangażowanie Pani Karoliny... Dawid Knap