Zosia Machajewska - ocena (1) Spokojnie, rzetelnie i bardzo, bardzo sprawnie. Po prostu polecam Zosia Machajewska Danuta - ocena (1) Polecam, bardzo miła obsługa i profesjonalna pomoc w załatwieniu sprawy. Danuta Szymon - ocena (1) Pan Paweł sprawnie i profesjonalnie zajął się wynajmem mieszkania, bardzo... Szymon
Jadwiga Marciniak - ocena (2) Pani jest kompetentną, miłą osobą. Słowną, a to bardzo cenię. Jadwiga Marciniak r.pawelczak9@gmail.com - ocena (1) Pełen profesjonalizm r.pawelczak9@gmail.com Monika - ocena (2) Mieszkam w UK, firmę Pani Magdy znalazłam w sieci wpisując hasło: najlepsze... Monika Michalina - ocena (1) Współpraca z agencją OSSA Nieruchomości to zdecydowanie najlepszy wybór.... Michalina Michał.C - ocena (1) Współpraca z firmą fiesta zarządzanie Najmem to świetna decyzja.... Michał.C joasia - ocena (1) Nie byłam przekonana do korzystania z agencji, ale Agent Cisz szybko rozwiał... joasia Inwestsopot - ocena (1) W zeszłym tygodniu miałem przyjemność zakupić nieruchomość na starówce w... Inwestsopot Karol - ocena (1) Pan Kevin przeprowadził całą transakcję bardzo sprawnie i bezpiecznie polecam. Karol Oskar K - ocena (1) Z całego serca polecam biuro ossa nieruchomości, a szczególnie pana Kevina... Oskar K Jakub - ocena (1) Polecam! Kompleksowa pomoc w sprzedaży mieszkania, do tego świetna atmosfera... Jakub Iwona - ocena (1) Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Pani Katarzyna jest bardzo... Iwona Dariusz - ocena (1) Estate Polska pomogło mi sprzedać dom w naprawdę ekspresowym tempie i co... Dariusz Natalia Myszk - ocena (1) Z przyjemnością dzielę się moją pozytywną opinią na temat współpracy z... Natalia Myszk Natalia Myszk - ocena (1) Z przyjemnością dzielę się moją pozytywną opinią na temat współpracy z... Natalia Myszk Marcin Medyński - ocena (1) Dziękujemy Agencji Partners International za możliwość współpracy z Panią... Marcin Medyński Iwan - ocena (1) Bardzo dobra współpraca z Krysianem Micewiczem. Zna lokalny rynek, działa... Iwan Grzegorz S - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Daria Kubiak. Ekspresowo sprzedała moje... Grzegorz S