Konrad - ocena (1) Miałem do wynajęcia kawalerkę w centrum Gdańska. Samemu szło mi średnio, ale... Konrad Monika R. - ocena (1) Gorąco polecam biuro nieruchomości trevo. a w szczególności pośredniczkę... Monika R. Wojciech.K - ocena (2) Miło szybko i sprawnie!!!!Polecam. Wojciech.K
Edyta - ocena (2) Chciałabym serdecznie polecić współpracę z Moniką Pawłowską to prawdziwa... Edyta Karolina - ocena (2) Pełen profesjonalizm i szczerość. To NIE jest agencja, która Cię naciągnie.... Karolina Krystyna - ocena (1) Pan Daniel Półjanowski wykazał się wielkim profesjonalizmem oraz znajomością... Krystyna Małgorzata W. - ocena (1) W 2 tygodnie dokonaliśmy udanego zakupu domu dzięki p. Oksanie Sobolewskiej... Małgorzata W. Aleksandra - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście, ale przede wszystkim pomoc i doradztwo na... Aleksandra Kacper U - ocena (1) Pan Bartosz Ochocki to agent nieruchomości z ogromnym zaangażowaniem i... Kacper U Ada S - ocena (1) Pani Joanna to super kobieta i świetny agent. Mega pomocna, z ogromną wiedzą... Ada S Marek16v - ocena (1) Współpracuję z biurem już jakiś czas i jestem bardzo zadowolony. Pani... Marek16v Anna Grzankowska - ocena (1) Współpracę z ABC Dom biuro nieruchomości z Pruszcza Gdańskiego we wszelkich... Anna Grzankowska kasia wilton - ocena (2) Skorzystałam z usług pana Piotra Żylińskiego z firmy Tyszkiewicz przy... kasia wilton Lukasz - ocena (1) Z Panią Wiktorią sprzedaż mojego mieszkania przebiegła... aż za łatwo! ;)... Lukasz Michał - ocena (1) Bardzo polecamy, pełne oddanie sprawie, tak powinien pracować pośrednik, a... Michał Michał - ocena (1) Wraz z żoną mieliśmy ogromną przyjemność pracować z panem Robertem... Michał Magda - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Panem Łukaszem. Dzięki Jego zaangażowaniu... Magda Monika M. - ocena (1) Agencja Nieruchomości partnerzy - polecamy zwłaszcza obsługę Pana Mateusza... Monika M. kamila - ocena (1) Szukałam małego mieszkania na start i totalnie nie wiedziałam jak się za to... kamila Zuchora - ocena (1) Już po raz drugi korzystamy z usług Państwa firmy. Dziękujemy za... Zuchora