Joanna P. - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona, rzeczowo i konkretnie Joanna P. Jagoda.C - ocena (1) Szukając mieszkania na wynajem, trafiłam na Estate i to był strzał w... Jagoda.C elzbieta kindler - ocena (1) Dałabym więcej gwiazdek gdyby były przewidziane ; ) Po udanej transakcji... elzbieta kindler
Lemańczyk Maciej - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Panem Dawidem Sobieckim osoba... Lemańczyk Maciej Grze5orz - ocena (1) Zespół Estate zajął się wynajmem mojej nieruchomości, dzięki czemu mogłem... Grze5orz Marlena - ocena (2) Polecam współpracę z panią Magdą Piechotą, lepszej agentki nie mogłam sobie... Marlena Irka - ocena (1) Sprzedaż mieszkania to spore wyzwanie, ale z Partnerzy poszło gładko i bez... Irka Klaudia M - ocena (1) Gorąco polecam współpracę z Panią Anią Wróbel-Brzeźniak. Zakup mieszkania... Klaudia M Monika - ocena (1) Z pełnym przekonaniem mogę polecić pana Dariusza jako agenta nieruchomości.... Monika SP - ocena (1) Polecam biuro nieruchomości DOMO. Mieszkanie sprzedano z pomocą Pana Huberta.... SP Marta G - ocena (2) Polecam współprace z Panem Andrzejem Leonowiczem, transakcja została... Marta G Damian - ocena (2) W ciągu niespełna miesiąca od natrafienia na ogłoszenie stałem się... Damian Sylwia - ocena (1) Nie spodziewałam się, że sprzedaż mieszkania może być tak prosta i szybka.... Sylwia Nat100 - ocena (1) Z wielkim zaangażowaniem pomogli mi sprzedać nieruchomość w odpowiedniej... Nat100 Beata P - ocena (1) Bardzo dobra współpraca z firmą The Housr, a w szczególności z Panem... Beata P Małgorzata i Zbigniew - ocena (1) Bardzo wysoko oceniamy profesjonalizm i doświadczenie Pani Anny... Małgorzata i Zbigniew Mariusz - ocena (2) Zdecydowanie agencja na 6 + Mariusz Dawid Konkol - ocena (2) Polecam współpracę z firmą Home Asset, lokatorów na mieszkanie znaleźli... Dawid Konkol Rafal - ocena (1) Sprzedaż mieszkania przebiegła błyskawicznie, a cały proces był świetnie... Rafal Ewelina Kolodziejczak - ocena (1) Gorąco polecam panią Maję jako agentkę nieruchomości! Choć reprezentowała... Ewelina Kolodziejczak