Agata - ocena (2) Polecam bardzo Panią Agnieszkę Różanska,współpraca z Tą Panią była... Agata Elżbieta Czajkowska - ocena (2) Od prawie roku współpracuje z Agencją Homfi , przebiega ona niezwykle... Elżbieta Czajkowska Anna z Warszawy - ocena (1) W grudniu 2024 sprzedawałam mieszkanie w Gdańsku. Zdecydowałam się powierzyć... Anna z Warszawy
Marzena - ocena (1) Chciałabym podziękować Panu Kamilowi za sprawne i profesjonalne... Marzena Lukasz - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście, Pan Marcin z biura na Garnizonie wykazał się... Lukasz Maciej S. - ocena (1) Z całego serca chciałbym polecić pana Piotra J. który pomógł mi w wynajęciu... Maciej S. Dmitrij - ocena (1) Serdecznie dziękuję i bardzo polecam współpracę z Panem Mirosławem Sadowskim.... Dmitrij Mateusz - ocena (1) Chciałbym serdecznie polecić Panią Dominikę jako agentkę nieruchomości! Jej... Mateusz Marcin Flis - ocena (1) Sprzedaż mieszkania przebiegła szybko i sprawnie w miłej atmosferze . Pełen... Marcin Flis Zygmunt - ocena (1) Chciałbym podzielić się moją pozytywną opinią na temat biura Bocian... Zygmunt Krzysztof - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam Pana Kamila. Agent o wielkiej cierpliwości i... Krzysztof Joanna Zabrocka - ocena (1) Polecam z całego serca. Pan Adam Brycki jest świetnym fachowcem. Bardzo... Joanna Zabrocka Bożena N - ocena (1) Partnerzy Nieruchomości a dokładniej p Karolina Jankowska bardzo- bardzo... Bożena N Alicja Maksymiuk - ocena (1) Chciałabym serdecznie polecić to biuro, a w szczególności współpracę z Panem... Alicja Maksymiuk Kasia - ocena (2) Pani Oksana z biura nieruchomości Trevo to prawdziwa profesjonalistka w swoim... Kasia Damian Szwonka - ocena (1) Bardzo uczciwe i profesjonalne podejście do pozyskania najemcy na mieszkanie.... Damian Szwonka Krzysiek - ocena (1) Miałem okazję kupić mieszkanie z pomocą Pani Angeliki z firmy Invilla.... Krzysiek Joanna - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z Panem Piotrem Gołębiowskim przy kupnie... Joanna Ania - ocena (1) Jestem niezwykle zadowolona ze współpracy z firmą Nieruchomości Magnat. Pani... Ania Klaudyna - ocena (2) Z całego serca polecam Panią Magdę Piechotę do sprzedaży mieszkania ! Jeśli... Klaudyna