Anna - ocena (2) Moja pośredniczką była pani natalia Plitt. W przeciągu 16 dni udało mi się za... Anna MichU - ocena (2) Wielomiesięczna próba sprzedaży mieszkania przez inne biura zakończyła się... MichU Anna Sumorek - ocena (2) Profesjonalna rozmowa z Panią Ewą Czerwińską na temat wynajmu i ewentualnej... Anna Sumorek
Kasia - ocena (1) Najlepsze biuro w Gdańsku! Sprzedali mój dom w 3 tygodnie. Kasia Marcin - ocena (1) Sprzedaż mieszkania z agencją Partnerzy to była świetna decyzja. Szczególne... Marcin Konrad - ocena (1) Agencja w pełni profesjonalna przede wszystkim skuteczna bardzo dobra obsługa... Konrad Marek - ocena (1) Pełen profesjonalizm i dobra atmosfera! Pan Cisz sprawił, że cały proces był... Marek Gabriela Sobczyk - ocena (1) Okazało się że wybór Pośrednictwa w sprzedaży domu i kupno za to dwóch... Gabriela Sobczyk Małgorzata - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Panem Pawłem Gruszczyńskim. Pełen... Małgorzata Weronika - ocena (1) Pan Piotr Wrzuś to agent nieruchomości, którego zdecydowanie warto polecić.... Weronika Pola - ocena (1) Sprzedawaliśmy z agencją mieszkanie. Wszystko przebiegło szybko i sprawnie.... Pola Iwona - ocena (1) Fantastyczna współpraca! Pan Piotr Wrzuś wspiera, prowadzi i zajmuje się... Iwona maj53ax - ocena (1) Szukając mieszkania, trafiłam na ofertę prowadzoną przez Panią Anetę... maj53ax Sandra i Tomek - ocena (1) Z całego serca polecamy panią Kasię! ️ To prawdziwy wulkan pozytywnej... Sandra i Tomek Katarzyna - ocena (1) Mialam przyjemnosc wspolpracowac z Pania Agata. Pani Agata wykazala sie... Katarzyna Martyna - ocena (2) Dziękuję z całego serca za pomoc w sprzedaży mieszkania Agentowi Mikołajowi... Martyna Pawel - ocena (1) Mieliśmy przyjemność współpracować z biurem nieruchomości Freedom, a w... Pawel Emilia - ocena (1) Pełen profesjonalizm, szczególnie ze strony Pana Szymona. Polecam każdemu Emilia Sławomir - ocena (1) Dziękuję Pani Wiktorii z firmy Estatic Niruchomości za pomoc i cenne uwagi.... Sławomir Nella - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą. Pełen profesjonalizm i... Nella