Bartosz Ch - ocena (1) Widać, że w tej agencji liczy się klient przede wszystkim a nie tylko wynik.... Bartosz Ch Emilia K. - ocena (1) Polecam serdecznie. Profesjonalne podejście do klienta. Agent wysłuchał ,... Emilia K. JC - ocena (1) Super profesjonalna obsługa JC
Monika K - ocena (1) Bardzo profesjonalna firma. Pan Jacek ogromna wiedza i bardzo pomocny. Nie... Monika K Emilia - ocena (1) Polecam Agencje, profesjonalne podejście do klienta Emilia Tomasz - ocena (2) Bardzo miła i owocna współpraca. Pan Daniel byl bardzo pomocny na wszystkich... Tomasz Marcin - ocena (1) Jestem pod wrażeniem szybkości działania oraz skuteczności Pana Grzegorza... Marcin Alicja i Paweł - ocena (1) Współpraca z Pośrednikiem Namo Nieruchomości przebiegała w bardzo miłej,... Alicja i Paweł Wiolka - ocena (1) Pan Skrzypczak to osoba, z którą od razu czuć, że można współpracować :) Był... Wiolka Mariusz - ocena (1) Bardzo profesjonalne a jednocześnie pełne ciepła podejście do klienta.... Mariusz Justyna i Grzegorz - ocena (2) Wrażenia po współpracy z Imperia i Panem Pawłem mogę mieć tylko pozytywne!... Justyna i Grzegorz Katarzyna - ocena (1) Sprzedawałam mieszkanie za pośrednictwem biura nieruchomości Navigat i... Katarzyna Agnieszka - ocena (2) Polecam z czystym sumieniem, Pani Oksana Sobolewska pełen profesjonalizm,... Agnieszka Anna - ocena (1) Z serca polecam pana Pawła Przytułę. Od pierwszego momentu czułam duże... Anna michal t - ocena (1) Bardzo dobry kontakt, szybka reakcja i świetna znajomość rynku. Tutaj pracują... michal t Norbi - ocena (1) Mieszkanie odebrane w idealnym stanie: pachnące, świeżo posprzątane, z... Norbi Katarzyna - ocena (1) Serdecznie dziękujemy Pani Dorocie PERTE-Nieruchomości za wspaniałą... Katarzyna Magda - ocena (1) Kontakt z agencją jest więcej niż zadowalający. Pani Patrycja Brandt wykazała... Magda Mateusz - ocena (1) Współpraca z Patrycją Brandt to czysta przyjemność. Pełen profesjonalizm,... Mateusz Alicja - ocena (1) Dzięki Pani Dorocie, mam wymarzone mieszkanie w Sopocie. Pani Dorota to... Alicja