Anna - ocena (1) Świetne biuro nieruchomości ale w szczególności Chciałabym serdecznie polecić... Anna Dariusz i Dominika Przewłoccy - ocena (2) Pełen profesjonalizm,pomoc na każdym etapie postępowania w zakupie... Dariusz i Dominika Przewłoccy Katarzyna - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z usług, szybko, sprawnie, a przede wszystkim bardzo... Katarzyna
osoba prywatna - ocena (1) Profesjonalna i miła obsługa. Pani pośrednik szybko znalazła klienta... osoba prywatna Liubov Chernova - ocena (1) Współpraca z agentką nieruchomości Anną pozostawiła nam tylko najlepsze... Liubov Chernova Joanna B. - ocena (1) Wspaniała profesjonalna współpraca z Panią Mają, która wychodzi poza... Joanna B. Elżbieta - ocena (1) Co tu dużo pisać - biuro Estate i Pani Kinga działa szybko a nawet można by... Elżbieta Hanna P. - ocena (1) Polecam z czystym sumieniem Pana Jakuba Nowaczek, który w krótkim czasie... Hanna P. Klaudia Użyńska - ocena (1) Współpracowaliśmy z Panią Natalią Erdmann- Sieradzką podczas zakupu... Klaudia Użyńska Karolina - ocena (1) Serdecznie polecam agencję nieruchomości Estatic a w szczególności Pana... Karolina Dariusz - ocena (1) Serdecznie polecam. Pełna, profesjonalna obsługa, szczere zaangażowanie i... Dariusz Jagoda - ocena (2) Szczerze polecam współpracę z tym biurem nieruchomości. Od samego początku... Jagoda Zadowolony Klient - ocena (2) Polecam, pełen profesjonalizm, kontakt bezproblemowy! Zadowolony Klient Dominika P. - ocena (1) Współpracę z p. Iloną Majewską oceniam bardzo dobrze. Zakup naszego... Dominika P. Damian - ocena (1) Partnerzy to agencja nieruchomości, która robi wszystko, aby każda transakcja... Damian Dawid - ocena (1) Firma wywiązuje się z obowiązków wzorowo! Kontakt szybki i bezproblemowy a... Dawid Grażyna K. - ocena (1) Biuro Nieruchomości Estetic spełniło wszystkie nasze oczekiwania.... Grażyna K. A.M - ocena (1) Dobry kontakt z doradcą, szybko odpowiadał na wszystkie moje pytania.... A.M Maciej - ocena (1) Firma sztucznie winduje ceny nieruchomości. W pierwszej połowie roku kupiłem... Maciej Dorota M. - ocena (1) Pani Natalią Banach w ciągu niespełna półtora miesiąca znalazła nabywców na... Dorota M.