Andrzej - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Panem Konradem Bajerskim, który... Andrzej Karolina Bolewska - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z biurem :) Pan Miłosz oferuje profesjonalną... Karolina Bolewska Elżbieta i Dominik Rutkowscy - ocena (1) Chciałabym tą drogą podziekować Pani Natalii Małycha, która zajmowała się... Elżbieta i Dominik Rutkowscy
Barbara. S. - ocena (1) Chciałabym bardzo serdecznie podziękować agencji mm capitalhome za... Barbara. S. Monika - ocena (1) Miałam przyjemność współpracować z panem Adrianem z Big Property i z pełnym... Monika Martyna - ocena (2) Bardzo szybko i korzystnie:) Martyna Leszek - ocena (2) Bardzo profesjonalne podejscie. Przejrzystosc wspolpacy. Wszystko na czas.... Leszek MKJ - ocena (1) Pani Paulina Bień była pośredniczką nieruchomości Państwa, od których... MKJ Magda - ocena (1) Z czystym sumieniem polecamy biuro nieruchomości Tyszkiewicz oraz Panią... Magda Kamil - ocena (1) Przy poszukiwaniu i zakupie nieruchomości miałem kontakt z wieloma różnymi... Kamil Ewa - ocena (1) Profesjonalizm, zaangażowanie i doskonała znajomość rynku dzięki Pani Ewie... Ewa Mateusz - ocena (1) Mam za sobą już kilka transakcji we współpracy z homfi. Kiedyś probowałem... Mateusz PD - ocena (1) Pani Ewa Tulimowska jest profesjonalna w tym co robi. Zawsze stara się wyjść... PD Grzegorz - ocena (1) Polecam w 100% współpracę z p. Joanną Toporek z biura w Gdyni. Duży... Grzegorz Grzegorz M. - ocena (1) Polecam z całego serca Panią Joanne Toporek z biura nieruchomości Tyszkiewicz... Grzegorz M. błażej - ocena (2) Bardzo polecam usługi pani Aleksandry Krause. Profesjonalna, niezwykle... błażej Marcin Kowalewski - ocena (2) Bardzo dziękuję panu Piotrowi Żylińskiemu z Biura Nieruchomości Tyszkiewicz... Marcin Kowalewski Adas - ocena (1) Szczerze polecam Partnerzy. Ich podejście do klienta jest na wysokim... Adas Anastasiia i Oleksii - ocena (1) Z całego serca polecamy współpracę z Panem Piotrem Murat z biura Pepper... Anastasiia i Oleksii Wołoszański - ocena (1) deklaruja samodzielna sprzedaz, ale ukryte w kruczkach ze jak ktos przyjdzie... Wołoszański