Kasia Ł - ocena (1) Dziękujemy bardzo, a w szczególności Pani Kasi Urbaczewskiej za pomoc. To... Kasia Ł Maria - ocena (1) Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu firmy. Doradca kredytowy bardzo mi... Maria Patryk - ocena (1) Polecam serdecznie biuro nieruchomości Tyszkiewicz a w szczególności Panią... Patryk
Tomasz P. - ocena (1) Bardzo dziękuję panu Rafałowi Strzyżewskiemu za bardzo sprawne i... Tomasz P. Katarzyna - ocena (1) Pani Aleksandra to prawdziwa profesjonalistka w swojej dziedzinie. Od samego... Katarzyna XA - ocena (1) Pani Magdalena okazała się niesamowicie skuteczna. Pomogła mi w każdym... XA Zielińscy - ocena (1) Dzięki wsparciu Pani Kasi udało mi się znaleźć idealny dom, w którym moja... Zielińscy Marzena - ocena (1) Wojciech Nitkiewicz z agencji Partnerzy to prawdziwy profesjonalista. Miałam... Marzena Maciej i Kasia - ocena (1) Bardzo dobra współpraca. Profesjonalne podejście do klienta. Duża... Maciej i Kasia Janusz Marmurowicz-Voss - ocena (1) Wszystko przebiegło perfekcyjnie zarówno sprzedaż jak i kupno mieszkania Janusz Marmurowicz-Voss Dariusz A. - ocena (1) Polecam każdemu Biuro Nieruchomości Navigat oraz Panią Joannę Żukowską.... Dariusz A. Tomasz - ocena (1) Profesjonalna obsługa w całym procesie sprzedaży mieszkania. Klient... Tomasz Tomasz Tytus - ocena (1) Proces zakupu mieszkania przebiegł szybko i bardzo sprawnie dzięki... Tomasz Tytus Dorota - ocena (1) Korzystałam wielokrotnie z usług biura pani Moniki. Sprawa dot. kupna i... Dorota Staś - ocena (1) Bardzo profesjonalnie, Pan Miłosz załatwił nam bardzo dużo spotkań w krótkim... Staś Wiktoria - ocena (1) Miałam przyjemność współpracować z Panem Maciejem przy zakupie mojego nowego... Wiktoria Waldek - ocena (2) Zleciłem sprzedaż mieszkania spółdzielczego firmie Home Asset, moją... Waldek Magdalena - ocena (1) Polecamy bardzo Panią Natalię Krzemińską ze względu na jej profesjonalizm,... Magdalena Przemek - ocena (1) Zdecydowanie odradzam współpracę z tą firmą! Minęły już cztery miesiące,... Przemek Marcin Mar. - ocena (1) Pani Ewa pokazywała mi dom, nieruchomość poza miastem. Pierwszy raz spotkałem... Marcin Mar.