Iwona - ocena (1) Fantastyczna współpraca! Pan Piotr Wrzuś wspiera, prowadzi i zajmuje się... Iwona maj53ax - ocena (1) Szukając mieszkania, trafiłam na ofertę prowadzoną przez Panią Anetę... maj53ax Sandra i Tomek - ocena (1) Z całego serca polecamy panią Kasię! ️ To prawdziwy wulkan pozytywnej... Sandra i Tomek
Katarzyna - ocena (1) Mialam przyjemnosc wspolpracowac z Pania Agata. Pani Agata wykazala sie... Katarzyna Martyna - ocena (2) Dziękuję z całego serca za pomoc w sprzedaży mieszkania Agentowi Mikołajowi... Martyna Pawel - ocena (1) Mieliśmy przyjemność współpracować z biurem nieruchomości Freedom, a w... Pawel Emilia - ocena (1) Pełen profesjonalizm, szczególnie ze strony Pana Szymona. Polecam każdemu Emilia Sławomir - ocena (1) Dziękuję Pani Wiktorii z firmy Estatic Niruchomości za pomoc i cenne uwagi.... Sławomir Nella - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą. Pełen profesjonalizm i... Nella Tomasz - ocena (1) Bardzo rzetelna agencja nieruchomości. Pomogli mi znaleźć najemców,... Tomasz Marcin - ocena (2) Biuro nieruchomości Golden Property wyróżnia się wyjątkowym profesjonalizmem... Marcin Kamil - ocena (1) Sprzedaż przebiegła bez problemu Polecam Kamil Marta Dec - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z panem Michałem Chmielińskim - miałam... Marta Dec Mykhailo - ocena (1) Користав з послуг агенції нерухомості. Пані Наталя і Маґда показали себе з... Mykhailo Paulina Szklaryk - ocena (1) Mieliśmy ogromną przyjemność współpracować z Panią Katarzyną Kaszubowską z... Paulina Szklaryk Dawid Morgut - ocena (2) Patron Nieruchomości to pełen profesjonalizm! Pani Barbara Weiner zadbała o... Dawid Morgut Maria - ocena (2) Profesjonalna obsługa. Doradztwo szczegółowe zawierające wszelkie aspekty... Maria Jarek - ocena (2) Szybka odpowiedź na zadawane pytania. Bardzo dobry kontakt telefoniczny.... Jarek Adi - ocena (1) Grzesiek Stryjas okazał się nie tylko świetnym agentem, ale też wsparciem w... Adi Michał - ocena (2) Bardzo mnie urzekł wirtualny spacer po nieruchomości, Pan Konrad bardzo... Michał