Kacper S - ocena (1) Jeżeli ktoś jest zainteresowany sprzedażą mieszkania, to szczerze mogę... Kacper S Jadwiga Pokorzynska - ocena (1) Uważam, że p. Maciej wzorowo pełni swoje obowiązki. Jest super Jadwiga Pokorzynska Julia T-A - ocena (2) Wraz z mężem chcielibyśmy serdecznie polecić współpracę z Panem Konradem,... Julia T-A
Paweł - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi, pan Miłosz zajął się praktycznie... Paweł Anna P - ocena (1) Miałam przyjemność współpracować z biurem nieruchomości Prosperity Home przy... Anna P Bożena - ocena (1) Z usług Pani Moniki skorzystałam już drugi raz. I tym razem również nie... Bożena Mariusz Giesek - ocena (1) Bezpieczeństwo. Kultura. Zaangażowanie. Profesjonalizm. Magdalena Zachulska.... Mariusz Giesek Dorota - ocena (1) Swietna obsługa ,pełen profesjonalizm od początku do końca .Dziękuje Dorota Maria&Sławomir - ocena (1) Doświadczenie z agencją oraz z agentem Panią Edytą Ellwart oceniamy bardzo... Maria&Sławomir Dawid - ocena (1) Sprzedaż mieszkania przebiegła szybko i bezproblemowo, a ja czułem, że mogę w... Dawid Danuta Włodarczyk - ocena (1) Pani Alina jest niezwykłą osobą. Bardzo empatyczna, kompetentna z wybitnymi... Danuta Włodarczyk Michał - ocena (1) Serdecznie polecam agencję i Pana Adriana Falow. Poszukiwałem biura w związku... Michał Marek - ocena (1) Profesjonalne i staranne prowadzenie całego procesu sprzedaży od początku do... Marek Ewa - ocena (1) Polecam serdecznie, bardzo profesjonalne podejście do sprzedaży mojego... Ewa Karolina Czekalska - opinia (2) Pani Paulina w bardzo profesjonalny sposób zajęła się sprzedażą Naszego... Karolina Czekalska Anna Zaborowska - ocena (2) Sprzedażą naszego domu zajęła się pani Paulina , która jest bardzo... Anna Zaborowska Karina - ocena (2) Polecam panią Paulinę Kaldunską. Pierwszy raz spotkalam się z tak... Karina Angelika Stangreciak - ocena (2) Po raz kolejny Pan Przemek Panczyk i Home Asset wykonali swietna prace... Angelika Stangreciak Halina Langowska - ocena (2) Polecam Państwu usługi Agencji nieruchomości i pośrednictwa Gantry House.... Halina Langowska A.S. - ocena (2) Witam, jeśli czytasz to opinie to znaczę że poszukujesz najlepszego eksperta... A.S.