Ania - ocena (1) Pełen profesjonalizm !! polecam Ania K.m. - ocena (1) Mam świetne doświadczenie z całą agencją, A Pan Niciński był zawsze krok... K.m. Adek F - ocena (1) Miałem okazję współpracować z Panią Romą przy sprzedaży domu w Sopocie. To... Adek F
Wojciech W. - ocena (2) Zakup mieszkania to duży krok, ale dzięki Pani Mariecie Alfut wszystko... Wojciech W. Dominik - ocena (1) Po długim czasie samodzielnego zarządzania najmem postanowiłem oddać to w... Dominik Alicja i Jan Adamczyk - ocena (1) Kupiliśmy mieszkanie i poznaliśmy panią joannę kropiewnicką.profesjonalna... Alicja i Jan Adamczyk Izabela Sipa - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z usług firmy Trevo. Szczególnie ze współpracy z... Izabela Sipa Daria - ocena (1) Bardzo dobra współpraca z Obrotni Nieruchomości z panią Patrycją Brandt! Od... Daria Anna - ocena (1) Od początku do końca, pełen profesjonalizm. Panią Magdalenę polecam z całego... Anna Adam - ocena (1) Polecam bonus nieruchomości sprawnie załatwione i przyjazny dojazd Adam Magdalena - ocena (1) Partnerzy to agencja, której można zaufać. Pan Piotrowski Kuba był od... Magdalena M Czaja - ocena (1) Współpraca z Panią Patrycją z Artflat była świetną decyzją! Od początku... M Czaja Małgorzata Kubiak - ocena (2) Może zacznę od tego , że bardzo dziękuję za sfinalizowanie transakcji... Małgorzata Kubiak Przemo - ocena (1) Po obejrzeniu kilku mieszkań zdecydowałem się właśnie na to oferowane przez... Przemo Klient - ocena (1) Zdecydowanie nie polecam współpracy z Panią Izabelą. Cała sytuacja była... Klient Małgorzata Zięba - ocena (1) Pani Patrycja jest cudownym pośrednikiem i człowiekiem. Wspiera na każdym... Małgorzata Zięba Katarzyna Nowak - ocena (1) Z Panią Karoliną współpraca to była sama przyjemność Zawsze dostępna,... Katarzyna Nowak Marianna Beckman - ocena (1) Polecam firmę Ocean Estate a szczególnie Katarzynę Kucharczyk za miłe i... Marianna Beckman Eryk - ocena (1) Zdecydowanie polecam współpracę z tym biurem a przede wszystkim z Panem Jackiem Eryk Stefania L - ocena (1) Z firmy Estatic współpracowaliśmy z Panią Wiktorią Jezierską i jesteśmy... Stefania L