Michał - ocena (2) Bardzo mnie urzekł wirtualny spacer po nieruchomości, Pan Konrad bardzo... Michał Iwona - ocena (1) Polecam. Panie Piotrze dziękuję za profesjonalizm i rzetelność. Iwona Magdalena - ocena (1) Współpraca z Panią Izą była czystą przyjemnością. Jest osobą ciepłą,... Magdalena
Henryk Zwoliński - ocena (1) Zgłosiłem moje mieszkanie do sprzedaży w Agencji Nieruchomości Partnerzy w... Henryk Zwoliński Angelika S - ocena (1) Pan Szymon jest bardzo charyzmatyczny i bardzo sprawnie pomógł sprzedać... Angelika S Natalia Orzeł - ocena (1) Z przyjemnością pragniemy wyrazić naszą pozytywną opinię na temat współpracy... Natalia Orzeł Michał - ocena (1) Świetne doradztwo inwestycyjne i indywidualne podejście. Michał Zbigniew Walkowiak - ocena (1) Zdecydowanie polecam biuro nieruchomości pani Ilony Majewskiej. Pani Ilona w... Zbigniew Walkowiak Leszek C.C. - ocena (2) Profesjonalizm, rzetelność i pełne zaangażowanie od pierwszego kontaktu aż po... Leszek C.C. Hanka M - ocena (1) Pierwsze wrażenie po spotkaniu z Panem Skrzypczakiem: pełen profesjonalizm i... Hanka M Damian - ocena (2) Bardzo Bardzo polecam współpracę z biurem nieruchomości Golden Property.... Damian damian - ocena (1) Z różnymi pośrednikami się ma styczność, cwaniaczą że np nalezy sie im... damian Karol Wielorański - ocena (1) Świetny agent cały proces zakupu mieszkania był zrozumiały Pomaga w każdej... Karol Wielorański Kamil - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Magdę, szybko udało się jej pozyskać klienta na dość... Kamil robson - ocena (1) Kryspin pokazał, jak powinno wyglądać profesjonalne przygotowanie oferty:... robson Oskar - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z AGhouse w szczególności z Panią Asią, która... Oskar Jacek - ocena (1) Dzięki Pani Joannie kupiliśmy piękne mieszkanie dla mamy. Pani Joanna bardzo... Jacek Marek - ocena (1) Szukałem firmy, która przejmie na siebie całe zarządzanie wynajmem... Marek Magda W - ocena (1) Dzięki zaangażowaniu Pani Magdaleny Gackowskiej z biura Estatic negocjacje... Magda W Boguslaw Balicki - ocena (1) Profesjonalne pośrednictwo sprzedaży. Polecam! Boguslaw Balicki