Patrycja Kunecka - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Katarzynę Kaszubę, która była nasza pośredniczka w... Patrycja Kunecka Zbyszek - ocena (1) Szukałem mieszkania pod inwestycje i trafiłem na Pana Krystiana. Pan Micewicz... Zbyszek Lukasz - ocena (1) Z pomocą Marka Janty kupiłem swoje pierwsze mieszkanie i nie wyobrażam sobie... Lukasz
Sylwester - ocena (1) Spokój, bezpieczeństwo i pełne ogarnięcie najmu - wszystko jak trzeba. Sylwester Julia - ocena (1) Wraz z mężem sprzedawaliśmy mieszkanie z polecenia trafiliśmy na Pana Łukasza... Julia Sandra - ocena (2) Pan Dawid z biura trevo jest bardzo pomocny i zaangażowany. Wszystko... Sandra Kacper Krawczyk - ocena (1) Serdecznie polecamy panią Darię Zulewską jako agentkę nieruchomości. Dzięki... Kacper Krawczyk Katarzyna M. - ocena (1) Polecamy Pana Dawida Sobieckiego. Osoba kompetentna, dyspozycyjna, byliśmy... Katarzyna M. Małgosia Sz. - ocena (2) Sprzedaż mieszkania z Sebastianem to jak mieć osobistego anioła stróża rynku... Małgosia Sz. Anita W - ocena (1) Polecam współpracę z tym biurem. Dobry kontakt z pośrednikiem i sprawny... Anita W Jerzy - ocena (1) Bardzo rzetelna obsługa, duża wiedza ,odpowiedzialność i wsparcie w każdej... Jerzy Karol - ocena (1) Serdecznie polecam biuro nieruchomości Baltic House! Współpraca z Antonim... Karol Jan - ocena (1) Cudowna obsluga niesamowita wspolpraca kontaktowa oraz zdyscyplinowana. Jan Liucina - ocena (1) Pan Maciej wykazał się ogromnym zaangażowaniem i pełnym profesjonalizmem.... Liucina Robert Borkowicz - ocena (1) Chciałbym serdecznie podziękować Pani Soni Langowskiej za jej wsparcie i... Robert Borkowicz Rafał Mańkowski - ocena (1) Polecam AGhouse Nieruchomości i Pana Vladyslav Doroshenko z pełną... Rafał Mańkowski Maciej - ocena (1) Projekt naszego apartamentu przygotowany przez mozaykę to absolutny strzał w... Maciej Ewa - ocena (1) Bardzo miło i profesjonalne podejście polecam bardzo Ewa Asia - ocena (2) Świetna agentka nieruchomości! Profesjonalna obsługa, szybka sprzedaż... Asia Bohdan - ocena (2) Dobry agent nieruchomości, a co najważniejsze, odpowiednie podejście do... Bohdan