Wojciech Szczepaniak - ocena (1) Pani Karolina i Pani Ola pomogły nam sprzedać mieszkanie w tych nie... Wojciech Szczepaniak Jadwiga i Włodzimierz - ocena (1) Serdecznie polecam biuro nieruchomości Estatic z którego usług mieliśmy... Jadwiga i Włodzimierz Wojciech Mańczak - ocena (1) Ogromne Kudosy dla Pana Kamila Pawłowskiego. Najlepszy agent z jakim miałem... Wojciech Mańczak
Kamila - ocena (1) Chcieliśmy kupić dom na obrzeżach Gdańska. Pan Kraszkiewicz zaproponował... Kamila Olga Ż. - ocena (2) Przejrzystość procedur, spokojne odpowiadanie na wszystkie wątpliwości a przy... Olga Ż. Krzysiek W. - ocena (1) Z całego serca polecam usługi p. Basi K. Jej profesjonalizm i zaangażowanie... Krzysiek W. Milena - ocena (1) Z Estate Polska współpracowałam przy sprzedaży mieszkania i jestem pod... Milena Emilia - ocena (1) Jeśli będę miała jeszcze jakieś mieszkania na sprzedaż to z pewnością wrócę... Emilia Arkadiusz Iskierka - ocena (2) Moja przygoda z Firmą Gantry House rozpoczęła się pięć lat temu i owocowała w... Arkadiusz Iskierka Zależy od agenta - ocena (1) Pani Paulina (w mojej ocenie) nieodpowiednia osoba do pełnienia funkcji... Zależy od agenta Łukasz - ocena (1) Serdecznie polecamy biuro ! Pani Magdalena Adamska prowadziła nas przez... Łukasz Pawel Lipinski - ocena (2) Miałem przyjemność współpracować z Prosperity Home i jestem bardzo zadowolony... Pawel Lipinski J - ocena (1) Bardzo uczciwa i profesjonalna firma. Płatności w terminie i bezproblemowy... J Gabriel - ocena (1) Profesjonalna i uczciwa firma. Szybka i bezproblemowa realizacja oraz świetny... Gabriel Wiktoria Lecznarowicz - ocena (1) Bardzo polecam firmę Gwarancja Czynszu. Pełen profesjonalizm, świetny kontakt... Wiktoria Lecznarowicz Ola - ocena (1) Świetna współpraca z agentem, szybka sprzedaż, w pełni profesjonalne, godne... Ola Karol - ocena (1) Serdecznie polecam MB Nieruchomości i współpracę z panią Magdaleną. Bardzo... Karol R.S. - ocena (1) Polecam. Bardzo szybki kontakt R.S. M - ocena (1) Bardzo polecam. Szybko i sprawnie M M - ocena (1) Bardzo polecam firmę Fiesta. Od kiedy oddałam w zarządzanie moje mieszkanie... M