Paulina - ocena (1) Moje mieszkanie jest w dobrych rękach. Jestem w końcu spokojna. Od roku... Paulina Roksana Dziadura - ocena (1) Serdecznie polecam usługi pośredniczki Alicji Nikrandt z agencji Pepper... Roksana Dziadura Joanna - ocena (1) Usługa zarządzania najmem odciąża mnie jako właścicielkę od wszystkich... Joanna
Marcin - ocena (1) Polecam, naprawdę profesjonalne podejście. Pan Damian Rusnak bardzo... Marcin Michał - ocena (1) Pani Kaja to najlepsze co mogło nam się przytrafić kupując wymarzoną... Michał Piotr Kowalski - ocena (1) Jak najlepsze wrażenia ze współpracy z panią Aleksandrą Kałużą - sprawność i... Piotr Kowalski Arleta - ocena (1) Witam serdecznie i polecam pośrednictwo p. Aleksandry Kałuża. Z pomocą tej... Arleta aneta - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Aleksandrę Wójcik-Adamus. Pani Ola jest osobą bardzo... aneta Robert - ocena (1) Z Panem Kamilem Pawłowskim współpracuje od pewnego czasu przy sprzedaży... Robert Magda S. - ocena (1) Pomoc przy wynajmie nieruchomosci , oceniam bardzo pozytywnie Magda S. Klaudia - ocena (1) Serdecznie polecam biuro partnerzy nieruchomości, z którym miałam okazję... Klaudia Marcin - ocena (1) Profesjonalne i kompletne przeprowadzenie zadania. Polecam Marcin Anastasiia - ocena (1) Bardzo polecam usługi Pani Ewy Bednarczyk jako agentki nieruchomości! Dzięki... Anastasiia Monika Szydłowska - ocena (1) Prfesjonalna współpraca,zaangażowanie w temat ,świetny przebieg informacji... Monika Szydłowska Kacper Szczepański - ocena (1) Polecam tę agencję, a w szczególności Panią Natalię. Są otwarci na człowieka,... Kacper Szczepański SMD - ocena (1) Super obsługa i fachowe doradztwo! Dzięki profesjonalnemu podejściu czułam... SMD Magdalena Roszkowska - ocena (2) Bardzo polecam współpracę z Panem Andrzejem Leonowiczem, który pomógł nam w... Magdalena Roszkowska Maciej - ocena (1) Polecam współpracę z Estatic Nieruchomości. Mieszkanie udało się sprzedać... Maciej Roman z Sopotu - ocena (1) Panią Hanię Mendelewską z biura nieruchomości Dom & House w Sopocie poleciła... Roman z Sopotu Iwona - ocena (1) Chciałabym podziękować Pani Natalii za skuteczną sprzedaż nieruchomości,... Iwona