M - ocena (1) Bardzo polecam. Szybko i sprawnie M M - ocena (1) Bardzo polecam firmę Fiesta. Od kiedy oddałam w zarządzanie moje mieszkanie... M Ja - ocena (1) Pani Agnieszka nie jest zbyt miła. Firma mało profesjonalna. Nie czuliśmy... Ja
Grzegorzewski23 - ocena (1) Profesjonalna obsługa i szybka sprzedaż mieszkania. Grzegorzewski23 K - ocena (1) Polecam Pana Piotra Rudnickiego jako agenta nieruchomości. To już kolejna... K Aleksander Pliński - ocena (2) Z czystym sumieniem polecam panią Mariannę Boczko - wzorcowo przygotowała... Aleksander Pliński Daria Ossowska - ocena (1) Polecam współpracę z biurem Navigat Nieruchomości. Podczas sprzedaży... Daria Ossowska ewelinka - ocena (1) Bardzo sprawna obsługa:) Pani Szubert zawsze była dostępna i gotowa do... ewelinka Marcin Hasske - ocena (1) Jestem pod wrażeniem szybkości w działaniu i przy tym pełen profesjonalizm. W... Marcin Hasske Aleksandra - ocena (1) Miałam przyjemność współpracować z Panią Klaudią przy sprzedaży działki i z... Aleksandra Piotr - ocena (2) Profesjonalna obsługa, skrojone na miarę podejście do klienta - współpraca z... Piotr Piotr - ocena (1) przed chwilą Nowa Gorąco polecam panią Kasię Dowgiałło-Edel. Pełen... Piotr Ewa i Tomek - ocena (1) Chcielibyśmy z mężem podziękować Panu Kamilowi za pomoc w sprzedaży... Ewa i Tomek Pawel - ocena (1) Usługa która zleciłem Panu Mariuszowi została w profesjonalny sposób... Pawel Maria - ocena (1) Serdeczne podziękowania dla pani Katarzyny Dowgiałło-Edel za sprzedaż naszego... Maria Ewelina - ocena (1) Miałam przyjemność współpracować z agentem rafałem strzyżewskim przy... Ewelina grzegorz - ocena (1) Miło współpracuje się z osobami, którym zależy i po których widać, że praca... grzegorz Steve - ocena (1) Mogę szczerze polecić Panią Felcyn. Wszystko przebiegło sprawnie i zgodnie z... Steve Alan - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Estate Polska i z Panią Kingą. Profesjonalizm... Alan Kamila - ocena (1) Pomogli mi sprzedać dom w dobrej cenie i szybkim czasie. Cała obsługa była na... Kamila