Iwona - ocena (1) Chciałabym podziękować Pani Natalii za skuteczną sprzedaż nieruchomości,... Iwona Aga Sach - ocena (1) Świetna współpraca z agencją, przejrzyste warunki umowy, bardzo szybka... Aga Sach Joanna M - ocena (1) Pan Andrzej bardzo sumiennie podszedł do prezentacji, pokazał każdy zakamarek... Joanna M
Radosław S. - ocena (1) Bardzo polecam to biuro nieruchomości! Dzięki ich profesjonalnemu podejściu... Radosław S. Marek - ocena (1) Miałem przyjemność współpracować z Panią Klaudią, która okazała się... Marek Jolanta N. - ocena (1) Zdecydowanie polecam firmę Estatic Nieruchomości. Za sprzedaż naszego... Jolanta N. Eichelberger Dariusz - ocena (1) Bardzo polecam!!! Jestem bardzo zadowolony z profesjonalnej pomocy w... Eichelberger Dariusz Agnieszka P - ocena (1) Polecam serdecznie. Bardzo profesjonalnie wykonana usługa i przyjemna... Agnieszka P Grzegorz - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Sprzedaż 2 nieruchomości... Grzegorz Aleksandra Kurowska - ocena (2) Cześć 1 Chciałabym odnieść się w mojej opinii do Pani Małgorzaty G, która w... Aleksandra Kurowska Aleksandra Kurowska - ocena (2) Cześć 3 Cena za pokój 1500 zł jest nie adekwatna do uniedogodnień z którymi... Aleksandra Kurowska Kamil S. - ocena (1) Miałem przyjemność współpracować z Panią Patrycją Barczak przy sprzedaży... Kamil S. Darek - ocena (1) Nastawiałem się na sprzedaż trwającą 6-12 miesięcy tak jak to miało miejsce w... Darek Marcin - ocena (1) Pełen profesjonalizm, Pani Basia rewelacyjnie zajęła się sprzedażą... Marcin Bartosz - ocena (1) Szybko skutecznie i z mega zaangażowaniem Pani Dominiki. Polecam skorzystać z... Bartosz Urszula - ocena (1) Dzięki determinacji Pani Ani Wojtiuk i jej elastyczności sprzedaż zakończyła... Urszula Marianna - ocena (1) Partnerzy to agencja, którą mogę polecić z czystym sumieniem, a szczególnie... Marianna Viktor - ocena (1) Moje mieszkanie sprzedano w krótkim czasie za bardzo dobrą cenę. Jestem... Viktor Maria - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Mikołajem i jego szefem, Leszkiem!... Maria Bartłomiej - ocena (1) Pan Damian bardzo szybko i sprawnie mi pomógł. Mogę śmiało polecić współpracę. Bartłomiej