Mirosław Stoltmann - ocena (1) Chciałbym serdecznie podziękować panu Maciejowi Szwałkowi z firmy Obrotni... Mirosław Stoltmann Fabian - ocena (1) Tranzakcję prowadziła Pani Maja, której pragnę serdecznie podziękować za... Fabian Basia i Jacek - ocena (2) Profesjonalna i rzetelna obsługa. Pan Andrzej Leonowicz z wielkim... Basia i Jacek
Jolanta i Kazimierz - ocena (2) Polecam współpracę z Andrzejem Leonowiczem z oddziału w Gdańsku.... Jolanta i Kazimierz Joanna - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z Panią Dorotą.Gdy kupowałam mieszkanie zadbała o... Joanna Kamila - ocena (1) Polecam... bez stresu... bez zbędnych formalności...konkretnie i spójnie Kamila Marzena - ocena (1) Polecam firmę Fiesta a w szczególności Panią Anię z biura i Pana... Marzena Ewa - ocena (1) Bardzo polecam wynajem poprzez biuro nieruchomości Pani Doroty :). Ewa Beata - ocena (1) Pani Dorota okazała się rzetelną i profesjonalną z dobrym kontaktem. Była... Beata MS - ocena (1) Rzetelnie , terminowo, z dbałością o każdy szczegół , dodatkowo Pani Dorota... MS Iwona - ocena (1) Z usług firmy Pani Moniki - Pasja Nieruchomości - skorzystałam już... Iwona Anna - ocena (2) Super kontakt, pełen profesjonalizm. Polecam! Anna Mariusz - ocena (2) Polecam Panią Kasię. Miła, sympatyczna. Profesjonalne podejście do klienta. Mariusz Kasia B - ocena (2) Pani Kasia bardzo profesjonalnie podchodzi do klienta. Szybko sprzedała moje... Kasia B Anna N - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług Agencji. Podejście do klienta jest... Anna N Pawel - ocena (1) Profesjonalizm i zaangażowanie tego zespołu są naprawdę imponujące.... Pawel waldemar - ocena (2) Bardzo profesjonalne podejście. Udało się sprzedać błyskawicznie. waldemar Martyna K. - ocena (1) Na Panią Natalię Krzemińską trafiłam w momencie, kiedy moja wiara we... Martyna K. karo - ocena (1) Serdecznie dziękuję Panu Marcelowi Wysockiemu za owocną współpracę i... karo Arek - ocena (1) W ogłoszeniu sprzedaży mieszkania wyraźnie napisałem, że biura poproszę o... Arek