Bartosz - ocena (1) Szybko skutecznie i z mega zaangażowaniem Pani Dominiki. Polecam skorzystać z... Bartosz Urszula - ocena (1) Dzięki determinacji Pani Ani Wojtiuk i jej elastyczności sprzedaż zakończyła... Urszula Marianna - ocena (1) Partnerzy to agencja, którą mogę polecić z czystym sumieniem, a szczególnie... Marianna
Viktor - ocena (1) Moje mieszkanie sprzedano w krótkim czasie za bardzo dobrą cenę. Jestem... Viktor Maria - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Mikołajem i jego szefem, Leszkiem!... Maria Bartłomiej - ocena (1) Pan Damian bardzo szybko i sprawnie mi pomógł. Mogę śmiało polecić współpracę. Bartłomiej Robert Rudziński - ocena (1) Polecam usługi firmy Fiesta. Rzetelny najemca znaleziony szybko. Mieszkanie... Robert Rudziński Natalia - ocena (1) Koszty za pracę agencji obejmują odebranie telefonu i pokazanie mieszkania.... Natalia Agnieszka - ocena (1) Pani Karolina Kamińska wyróżnia się przede wszystkim czasem, który poświęciła... Agnieszka Dominika - ocena (1) Polecam serdecznie biuro Gaudium Nieruchomości, a w szczególności Panią... Dominika Gosia - ocena (1) Serdecznie polecam usługi Agencji i z szczerego serca polecam Panią Magdalena... Gosia Janusz K - ocena (2) Bardzo polecam doskonałą obsługę i opiekę podczas całej transakcji oraz tez... Janusz K Karolina - ocena (1) Jako spółka od kilku lat współpracujemy z firmą AGhouse, szczególnie w... Karolina Dariusz K - ocena (2) Gorąco polecam Pana Pawła super osoba pełny profesjonalizm i zaangażowanie.Z... Dariusz K Ula M - ocena (2) Pan Paweł jest bardzo rzeczowy i kompetentny. Pomimo trudnej sytuacji ze... Ula M Emilia - ocena (1) Zdecydowanie polecam Agencje Nieruchomości Porto Home. Bardzo cenie... Emilia Karolina - ocena (1) Bardzo mila obsługa polecam Mirosława Sadowskiego Karolina Jadwiga W. - ocena (1) Polecam współpracę z Panią Moniką Baranowską, pośrednikiem sprzedaży... Jadwiga W. Ewa Rybak - ocena (1) Świetna obsługa ze strony firmy, którą reprezentowała Pani Monika Zielińska.... Ewa Rybak Bartłomiej - ocena (1) Miałem przyjemność współpracować z Panią Patrycją Barczyk przy sprzedaży... Bartłomiej