Daniel - ocena (1) Pełen profesjonalizm Daniel italiano vero - ocena (1) Bardzo rzetelna i profesjonalna firma. Kontakt z Panem Jackiem przebiegł... italiano vero Anna - ocena (1) Współpraca z panem Łukaszem to czysta przyjemność. Pełen profesjonalizm... Anna
Mariola - ocena (1) Polecam z całego serca Panią Ewa Bednarczyk z biura Porto Home... Mariola Agnieszka Matłosz - ocena (2) Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni ze współpracy z Panem Andrzejem... Agnieszka Matłosz Malgorzata B. - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z uslug pani Justyny w zakresie wynajmu i... Malgorzata B. Edyta - ocena (1) Pani Joanna pomogła mi kupić mieszkanie w Gdyni w dobrej cenie i dobrej... Edyta Magda - ocena (1) Miałam okazję sprzedawać mieszkanie przy pomocy Pani Angeliki Chojnackiej z... Magda Magdalena - ocena (1) Nasz wybór spośród 5 różnych biur nieruchomości - nasza osobista wstępna... Magdalena Katarzyna - ocena (1) Pani Patrycja Kuczyńska jest najlepszym doradcą, z jakim miałam przyjemność... Katarzyna Bartłomiej - ocena (1) Proces od znalezienia ogłoszenia do podpisania umowy najmu przebiegł bardzo... Bartłomiej Artur - ocena (1) Zdecydowanie polecam współpracę. Artur Klaudia - ocena (1) Bardzo szybka transakcja! Kupienie mieszkania poprzez Partnerów było strzałem... Klaudia Maria i Georg Traple - ocena (2) Super Agencja, bardzo kompetentna i doświadczona pośredniczka. Jesteśmy... Maria i Georg Traple Bart Ryba - ocena (1) Profesjonalnie i sprawnie. Bart Ryba Joanna - ocena (1) Serdecznie polecam Dom&House, a w szczególności panią Alicję Borowicz, która... Joanna Joanna - ocena (1) Serdecznie polecam Dom&House, a w szczególności panią Alicję Borowicz, która... Joanna Andrzej - ocena (1) Firma Russjan godna polecenia Profesjonalnie podejście do klienta . Pan Dawid... Andrzej Jerzy - ocena (2) Dziękujemy za bardzo dobrą współpracę z Panem Damianem Zającem pomoc jaką... Jerzy Aleksandra - ocena (1) Pani Joanna, która była moim pośrednikiem w wynajmie, bardzo profesjonalna, a... Aleksandra