Przemek J. - ocena (2) Mieliśmy ogromne szczęście trafić na Trevo Nieruchomości i pana Daniela... Przemek J. M.C. - ocena (1) Współpraca z Panią Patrycją P to był strzał w dziesiątkę :-) zero... M.C. Szymon i Agnieszka - ocena (1) Bardzo polecamy biuro Tutum House. Pierwszy raz kupowaliśmy nieruchomość i... Szymon i Agnieszka
Monika - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta. Pani Klaudia była bardzo zaangażowana od... Monika Maria - ocena (1) Profesjonalna obsługa. Bardzo życzliwa. Doradztwo prawne w szczegółach. Maria Bartosz - ocena (1) Pani Dorota Szczepańska to pośredniczka od zadań niemożliwych tam, gdzie... Bartosz agnieszka jastrzębska - ocena (2) z całego serca polecam współpracę z tym biurem nieruchomości. Jestem pod... agnieszka jastrzębska Anna - ocena (1) Kupowałem mieszkanie za pośrednictwem Pepper i jestem bardzo zadowolony,... Anna Milena L. - ocena (1) Bardzo dziękujemy Pani Marcie R. za pomoc w znalezieniu naszego pierwszego... Milena L. Svitlana Nikovska - ocena (1) Kupiliśmy mieszkanie sprzedażą którego zajmował się Pan Krzysztof Nakielski.... Svitlana Nikovska Grzegorz - ocena (1) Kontakt z agencją przebiegał w sposób bardzo profesjonalny, Pani pośrednik... Grzegorz sylwester - ocena (1) Marek Kuczek zajął się tematem od A do Z. Ja tylko podpisałem umowę. Wszystko... sylwester Beata - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecamy współpracę z p. Katarzyną Rutkowską cały... Beata Dominika - ocena (1) Unikałam biur nieruchomości jak ognia, każde dotychczasowe doświadczenie nie... Dominika Jędrzej - ocena (1) Kupowaliśmy bliźniak w Pępowie z pomocą biura Partnerzy Nieruchomości i... Jędrzej Grzegorz & Joanna - ocena (1) Niewiarygodny serwis, jakość i poziom obsługi. Cały proces sprzedaży był... Grzegorz & Joanna Tetiana Kamenska - ocena (1) To było szybko i bardzo zawodowo. Jestem maksymalnie zadowolona z tej... Tetiana Kamenska Natalia Kosiak - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Polecam Panią Patrycję Leonowicz Natalia Kosiak Wioletta - ocena (1) Dziękuję bardzo za pomoc w sprzedaży mieszkania Pani Patrycji.Polecam. Wioletta Leszek - ocena (1) Szczerze polecam współprace z Panem Kamilem Królikowskim. Cechuje Go... Leszek