Bart Ryba - ocena (1) Profesjonalnie i sprawnie. Bart Ryba Joanna - ocena (1) Serdecznie polecam Dom&House, a w szczególności panią Alicję Borowicz, która... Joanna Joanna - ocena (1) Serdecznie polecam Dom&House, a w szczególności panią Alicję Borowicz, która... Joanna
Andrzej - ocena (1) Firma Russjan godna polecenia Profesjonalnie podejście do klienta . Pan Dawid... Andrzej Jerzy - ocena (2) Dziękujemy za bardzo dobrą współpracę z Panem Damianem Zającem pomoc jaką... Jerzy Aleksandra - ocena (1) Pani Joanna, która była moim pośrednikiem w wynajmie, bardzo profesjonalna, a... Aleksandra Rafał - ocena (1) Duże zaangażowanie i pełen profesjonalizm! Byliśmy otoczeni opieką podczas... Rafał Ewa Pacuk - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Magdaleną Adamską. Korzystałam... Ewa Pacuk Daniel Grochowski - ocena (1) Bardzo sprawnie, konkretnie, z zaangażowaniem. Polecam w 100% Daniel Grochowski Michał - ocena (1) Serdecznie polecam wspolprace z Agencja Dom & House. Agent Magdalena Zurawska... Michał Nina - ocena (1) Szczerze polecam Navigat i Panią Magdalenę Adamską Magdalena przeprowadziła... Nina Ania i Mateusz - ocena (1) Jesteśmy ogromnie wdzięczni Pani Patrycji za przeprowadzenie transakcji... Ania i Mateusz Konrad - ocena (1) Polecam p. Monikę Przybysz. To co najważniejsze, dla mnie czyli dla... Konrad Paweł - ocena (2) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Panem Krzysztofem Zalewskim (Trevo... Paweł Martyna - ocena (1) Zakup mieszkania z pomocą Pani Magdy był w zasadzie przyjemnością.... Martyna Maksymilian - ocena (1) Ich umiejętność szybkiego działania jest naprawdę godna podziwu. Maksymilian Adrianna o - ocena (1) Dzięki wsparciu Pani Anety Zarzyckiej udało mi się znaleźć idealne mieszkanie... Adrianna o Agnieszka - ocena (2) Szczerze polecam Freedom Nieruchomości, a szczególnie Panią Joannę... Agnieszka Mateusz - ocena (1) Polecam usługi firmy Fiesta Mateusz Dominik Szczepański - ocena (1) Serdecznie polecam usługi biura Navigat Nieruchomości oraz Panią Joannę... Dominik Szczepański