C.P. - ocena (1) Transakcja przebiegła sprawnie i bez stresu. A to zasługa pana Jakuba. C.P. Czapel - ocena (1) Bardzo się cieszę że trafiłem właśnie na Pana Andrzeja. To osoba, która... Czapel magdalena - ocena (1) Na szczęście trafiliśmy na Panią Anię która dokładnie rozumiała nasze... magdalena
Przemysław - ocena (1) Miałem przyjemność współpracować z Panem Robertem Bandrowskim z biura... Przemysław Kris - ocena (1) Miałem spotkanie z Panem Bartłomiejem T. i przekazałem mu mieszkanie pod... Kris RW - ocena (1) Do sprzedaży mieszkania polecono mi Panią Angelikę Chojnacką z firmy Invilla... RW Piotr - ocena (1) Najlepsze biuro nieruchomości w Trójmieście! Piotr Joanna - ocena (2) Miałam okazję współpracować z panią Marianną Boczko przy okazji zakupu... Joanna Kurek W. - ocena (1) Kiedy zdecydowałem się sprzedać mieszkanie, byłem przygotowany na długie... Kurek W. Ryszard - ocena (1) Serdecznie dziękuję i polecam Pana Piotra Murat ,uczciwość i rzetelność przy... Ryszard Anattolii i Olena - ocena (1) Bardzo dziękujemy za profesjonalizm. Nasze mieszkanie zostało umeblowane i... Anattolii i Olena Karol - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Panem Łukaszem, dzięki dużemu... Karol Anna - ocena (1) Jak zawsze profesjonalnie i sprawnie. Pani Jagoda jest pełnym wsparciem w... Anna Borys Urbański - ocena (1) W moim przypadku przy zakupie wymarzonego M miałem przyjemność współpracować... Borys Urbański Krzysztof Kisiel - ocena (1) Sprzedaż mieszkania z biurem nieruchomości DOMO przebiegła szybko i... Krzysztof Kisiel Ola - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z usług biura Gantry House. Pan Mirosław Furtak... Ola Sprzedający - ocena (1) Profesjonalna obsługa Do samego końca w tym protokoły przekazania Sprzedający Katarzyna - ocena (1) Polecam ! Już kilkukrotnie korzystałam z usług Pani Uli zarówno przy... Katarzyna Magda Cz. - ocena (2) Pani Monika to zdecydowanie właściwy człowiek na właściwym miejscu. Świetny... Magda Cz. Abcwnetrza Formela Maciej - ocena (1) Miałem okazję współpracować z Panem Damianem przy przygotowaniu nieruchomości... Abcwnetrza Formela Maciej