Przemysław - ocena
Miałem przyjemność współpracować z Panem Robertem Bandrowskim z biura nieruchomości Estatic i z czystym sumieniem mogę go polecić każdemu, kto planuje sprzedaż lub zakup mieszkania. Pan Robert wykazał się ogromnym profesjonalizmem i zaangażowaniem na każdym etapie transakcji. Już na początku określił realny czas sprzedaży mieszkania na około 3 miesiące, a finalnie udało się sprzedać je jeszcze szybciej - i to w cenie, której oczekiwaliśmy.
Byłem pod dużym wrażeniem jego wiedzy rynkowej, umiejętności negocjacyjnych oraz sprawnej organizacji całego procesu. Na każdym etapie byłem informowany o postępach i czułem, że moje sprawy są w najlepszych rękach. Pan Robert dbał o każdy szczegół i zawsze służył pomocą oraz rzeczową radą.
Zdecydowanie polecam współpracę - to ekspert, któremu można zaufać.
Byłem pod dużym wrażeniem jego wiedzy rynkowej, umiejętności negocjacyjnych oraz sprawnej organizacji całego procesu. Na każdym etapie byłem informowany o postępach i czułem, że moje sprawy są w najlepszych rękach. Pan Robert dbał o każdy szczegół i zawsze służył pomocą oraz rzeczową radą.
Zdecydowanie polecam współpracę - to ekspert, któremu można zaufać.