Tomasz - ocena (1) Polecam współpracę z Fiesta Zarządzanie Najmem. Zależało mi na sprawnej,... Tomasz Mirka - ocena (1) Absolutnie nie poważni ludzie, serdecznie nie polecamy za brak... Mirka Mariusz - ocena (2) Witam, Podziękowania dla pana Pawła Leszczyńskiego za szybką sprzedaż naszego... Mariusz
Krzysztof Cz - ocena (1) Do Pani Moniki Baranowskiej! Pani Moniko! Chciałbym bardzo serdecznie... Krzysztof Cz Krystyna - ocena (1) Polecam wszystkim biuro ONYX, sprzedaż mojego mieszkania nie była łatwa, ale... Krystyna Jakub - ocena (1) Biuro nieruchomości, z którym miałem okazję współpracować, zrobiło na mnie... Jakub Marek - ocena (1) Bardzo dobra współpraca. Polecam Marek Bartosz - ocena (1) Rzetelna i kompleksowa pomoc Bartosz Michał - ocena (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, Michał Marta M. - ocena (1) Pani Magda znalazła mi klienta kupującego zaledwie 4 dni od podpisania umowy.... Marta M. Ewa - ocena (1) Przeprowadziłam z Partnerami transakcję wiązaną-sprzedaż mojego mieszkania... Ewa Natalia Polomka - ocena (2) Polecam współpracę z p.Pawłem Bielawa, który pomógł mi wynająć mieszkanie w... Natalia Polomka Damian - ocena (2) Chciałbym serdecznie podziękować p. Pawłowi za jego profesjonalizm i... Damian Magdalena - ocena (1) Pierwszy raz korzystałam z usług biura Pepper House i była to trafiona... Magdalena małżeństwo z Gdyni - ocena (1) Pan Artur Warszewski wykazał się wysokim profesjonalizmem i nienaganną... małżeństwo z Gdyni Łukasz i Marta - ocena (1) Właśnie zakończyliśmy proces zakupu mieszkania i nie moglibyśmy być bardziej... Łukasz i Marta Iryna - ocena (1) Mateusz T to osoba, której zawdzięczam sukces w sprzedaży mojego mieszkania.... Iryna Agnieszka - ocena (1) Pani Magdalena Śliwińska zadbała o każdy detal transakcji i przeprowadziła... Agnieszka Marta - ocena (1) Gorąco polecam agencję nieruchomości Estatic a w szczególności Pana Roberta... Marta Dariusz Klimowicz - ocena (1) Dziękuję Panu Damianowi za bardzo rzetelną i życzliwą pomoc w czasie całego... Dariusz Klimowicz