klient - ocena (1) Polecam, duży wybór magazynów na wynajem, znakomite doradztwo w wyborze. Pani... klient Ewa Klichowska - ocena (1) Jako pełnomocnik właścicieli mieszkania na sprzedaż, miałam okazje... Ewa Klichowska Patrycja G. - ocena (1) Pani Katarzyna Rutkowska od pierwszej rozmowy była bardzo miła i pomocna.... Patrycja G.
Emilia - ocena (1) Polecam współpracę z Panem Michałem Korzyńskim, miły, konktetny, odnosi się... Emilia Waldemar Turski - ocena (1) Fachowe doradztwo.Szybko i profesjonalnie.Z czystym sumieniem polecam... Waldemar Turski Jolanta Alancewicz - ocena (1) Miałam przyjemność współpracować z agentem "Maciej Szwałek" przy zakupie oraz... Jolanta Alancewicz emilia - ocena (1) Kilkakrotnie korzystałam z usług pośrednictwa Porto Home i pomocy Pani Ewy.... emilia wika - ocena (1) Niełatwo jest sprzedać działkę w mniej popularnej lokalizacji, a mimo to Pan... wika Karolina Ustrzyńska - ocena (1) Najlepsza Agentka nieruchomości Pani Dagmara Tajerle!!! Mega... Karolina Ustrzyńska Joanna, Tomasz - ocena (1) Przy kupnie mieszkania korzystaliśmy z usług Pośrednika - p. Roberta. To... Joanna, Tomasz Emilia - ocena (1) Juz kolejny raz korzystaliśmy z posrednictwa Porto Home i pomocy Pani Ewy.... Emilia Krzysztof - ocena (1) Po udanej transakcji zakupu mieszkania z biurem Partnerzy Nieruchomości... Krzysztof Jacek - ocena (1) Wspolpraca z Panią Adą byla wielką przyjemnością. Jest osobą która naprawdę... Jacek Grzegorz - ocena (1) W ciemno mogę polecić panią Patrycję Brandt.Bardzo profesjonalne podejście do... Grzegorz Tomasz Osipiak - ocena (1) Profesjonalizm i klasa! Od pierwszego spotkania z p.Markiem czułem się... Tomasz Osipiak Monika - ocena (1) Bardzo profesjonalna osoba-Pani Patrycja Leonowicz. Kompetentna i konkretna.... Monika Ania Gajewska - ocena (2) Chciałabym serdecznie podziękować Pani Uli Łojewskiej za pomoc w wynajmie... Ania Gajewska Aleksandra Bilska - ocena (1) Miałam przyjemność kupować nieruchomość za pośrednictwem Biura Nieruchomości... Aleksandra Bilska Karol - ocena (1) Miałem przyjemność współpracować z Krzysztofem i Karoliną przy... Karol Katarzyna - ocena (2) Bardzo polecam. Współpracowałam przy sprzedaży mieszkania, które otrzymałam w... Katarzyna