Anna - ocena (1) Polecam biuro nieruchomości Magic House oraz agentkę Natalię Banach. Miałam... Anna Przemysław L - ocena (1) Pani Sylwia to bardzo rzetelna, profesjonalna i co najważniejsze skuteczna... Przemysław L Dawid O - ocena (1) Zdecydowanie polecam biuro nieruchomości Obrotni, a w szczególności Pana... Dawid O
Joanna W - ocena (1) Pani Natalia Krzemińska to wspaniała, empatyczna osoba bardzo oddana sprawie... Joanna W Gosia - ocena (1) W trakcie poszukiwania mieszkania i spotkań z różnymi agentami trafiliśmy na... Gosia Alicja - ocena (1) Kompetentna Miła i szybka obsługa Alicja Jakub - ocena (1) Polecam agencję Invilla. Sprzedażą działki zajmowała się Pani Paulina... Jakub Tomasz Manna - ocena (1) Firma spełnia wszystkie moje oczekiwania, zostanę z nią na dłużej. Usługi... Tomasz Manna Renata Wika-Czarnowska - ocena (1) Profecjonalizm w każdym calu, pełne zaufanie, do tego pan Marcin roztacza... Renata Wika-Czarnowska Tomasz - ocena (2) Bardzo profesjonalna obsługa. Ogłoszenia, które się ukazały podawały pełną,... Tomasz Monika - ocena (2) Pełen profesjonalizm. Moja agentka Małgorzata Rogowicz pomogła mi na każdym... Monika Patrycja - ocena (2) Polecam współpracę z P. Małgorzatą Rogowicz, od początku do końca jest... Patrycja maciek - ocena (1) Nie przypuszczałem że wynajęcie mieszkania może być tak złożona sprawą.... maciek Agnieszka C - ocena (1) Profesjonalnie i konkretnie, byliśmy zaopiekowani i doinformowani pod każdym... Agnieszka C Karolina Garbowska - ocena (1) Bardzo polecam biuro Partnerzy Nieruchomości. Pan Daniel wykazał się dużym... Karolina Garbowska Maria - ocena (2) Szybka realizacja zlecenia sprzedaży nieruchomości. Kontakt z pracownikiem... Maria Beata Glica - ocena (2) Z Biura Trevo Nieruchomości korzystałam już kolejny raz. Zawsze jest to... Beata Glica Maciej - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa Duża wiedza i zaangażowanie Pani Pośrednik... Maciej Tomasz - ocena (1) Polecam współpracę z Fiesta Zarządzanie Najmem. Zależało mi na sprawnej,... Tomasz Mirka - ocena (1) Absolutnie nie poważni ludzie, serdecznie nie polecamy za brak... Mirka