Skoczek004 - ocena (1) Po kontakcie z Panem Przemysławem, mieszkanie sprzedało się w ciągu miesiąca.... Skoczek004 Magdalena B. - ocena (2) Pani Monika Warpas, to niezwykła pośredniczka nieruchomości. Widać, że praca... Magdalena B. Joanna O. - ocena (1) Pan Marcel to doradca, któremu naprawdę można zaufać profesjonalny,... Joanna O.
Jacek - ocena (1) Pani Magda pomogła mi w wynajęciu mieszkania. Bardzo obawiałem się tej... Jacek Justyna - ocena (2) Pełen profesjonalizm, rzetelność i uczciwość. Kupiłam mieszkanie z pomocą... Justyna Joanna - ocena (1) Szukałam biura z doświadczeniem i się nie zawiodłam! Szybko, sprawnie,... Joanna Charlie - ocena (1) Pani AGnieszka z Partnerów zajęła się wszystkim: profesjonalne ogłoszenie,... Charlie Gugała - ocena (1) Świetny kontakt z panem Liberskim :-))) wszystko załatwione sprawnie i bez... Gugała Malwina - ocena (1) Zakup nieruchomości z pomocą Pani Darii to czysta przyjemność. Z jej pomocą... Malwina Marlena - ocena (2) Serdecznie polecam współpracę z firmą Gantry House, a w szczególności z Panem... Marlena R. B. - ocena (1) Pełny profesjonalizm, ponadprzęcietna obsługa, z czystym sumieniem polecam R. B. Andrzej - ocena (1) Pan Hubert Majewski z Galerii Nieruchomości wykazał się ogromnym... Andrzej Joanna - ocena (1) Z czystym sumieniem mogę polecić usługi Partners International. Miałam do... Joanna Marcjan - ocena (1) Współpraca z panią Sonią układała się perfekcyjnie. Komunikacja, stopień... Marcjan Formela Maciej Abcwnetrza - ocena (2) Miałem okazję współpracować z Panem Damianem przy przygotowaniu nieruchomości... Formela Maciej Abcwnetrza Nikola - ocena (1) Na rynku byłam już od ponad roku i miałam kilka nieudanych podejść do... Nikola Nikodem - ocena (1) Odziedziczyłem dom na obrzeżach Gdańska, który planowałem sprzedać. Pani... Nikodem Małgorzata - ocena (1) Z pomocą biura MM Capital Home udało mi się zakupić moje pierwsze mieszkanie,... Małgorzata Dariusz Krakowiak - ocena (1) Przez biuro Nieruchomości NAMO kupiłem mieszkanie w Tczewie. Ofertę... Dariusz Krakowiak Mila - ocena (1) Chciałabym serdecznie polecić biuro nieruchomości Enclava Estate !!!... Mila