Darek - ocena (2) Współpraca z Panią Magdaleną Makać to czysta przyjemność. Doceniamy Jej... Darek Joanna Agata Maklakiewicz - ocena (1) W sprzedarzy mieszkania pomogla mi pani Marzena Gasiorowska, trudno mi sobie... Joanna Agata Maklakiewicz Michał Zieliński - ocena (1) Z przyjemnością mogę polecić biuro nieruchomości Pepper House. Dzięki wiedzy... Michał Zieliński
Natalia - ocena (1) Świetne podejście do najemcy uczciwe warunki, czytelna umowa, bez kruczków.... Natalia Alicja - ocena (1) Jestem niezwykle zadowolona ze współpracy z firma Navigat. Bardzo polecam... Alicja Krzysztof S. - ocena (1) Bardzo polecam Pana Michała Łopuszyńskiego, jest świetnym ekspertem w... Krzysztof S. Alicja - ocena (1) Perfekcyjna i profesjonalna obsługa. Szczególnie kontakt z klientem Alicja Marcin - ocena (1) Obrotni bardzo obrotni, polecam profesjonalną obsługę z Panem Szymon Pięta. Marcin Kinga - ocena (1) Pan Grzegorz Banaszak to nie tylko świetny specjalista, ale przede wszystkim... Kinga Magda - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście i pełne zaangażowanie. Współpraca z Andrzejem... Magda Jarek - ocena (1) Wynajmuję mieszkanie przez nich od 8 miesięcy i wszystko przebiega wzorowo.... Jarek Piotr Borek - ocena (1) Polecam, szczególnie panią pośrednik Renatę Kak-Szneider Piotr Borek Justyna - ocena (1) Przeprowadzka była ekspresowa, a mieszkanie gotowe do zamieszkania od razu.... Justyna Martyna - ocena (1) Dziękuję i jestem pod wrażeniem tak sprawnej i bezpiecznej współpracy :) Martyna Marzena B. - ocena (1) Polecam biuro nieruchomości i Panią Olę . Zakup mieszkania nie należał do... Marzena B. Dominika - ocena (1) Z przyjemnością polecam Biuro Nieruchomości Pepper House. Transakcja... Dominika Karolina G - ocena (1) Dzięki współpracy z biurem Baltic House nieruchomości udało mi się... Karolina G ANNA - ocena (2) Bardzo polecam biuro nieruchomości Pani Moniki, ponieważ zapewnia komfort i... ANNA Alena - ocena (2) Jeśli ktoś ma problem z kupną lub sprzedażom albo ma na to pomysł, to... Alena Dominika - ocena (2) Profesjonalizm, zaangażowanie i życzliwość to zdecydowanie mocne strony Pani... Dominika