Katarzyna - ocena (2) Pani Aleksandra to prawdziwa profesjonalistka w swojej dziedzinie. Od samego... Katarzyna Adam Kamiński - ocena (1) Super obsługa, kontakt z Panem Maciejem Szwałkiem rewelacyjny, praktycznie o... Adam Kamiński Marta - ocena (2) Moja współpraca z Panią Olą trwa już od prawie 10 lat i to jest najlepsza... Marta
Paweł - ocena (1) Bardzo profesjonalne i kompleksowe podejście. W procesie sprzedaży mieszkania... Paweł Ida - ocena (1) Tutaj wszystko odbywa się bez problemów i bez stresu.Mają niesamowicie... Ida Ewa - ocena (1) Pani Paulina przeprowadziła mnie i kupujących przez całą procedurę sprzedaży... Ewa Lukasz - ocena (1) Pan Pawel przeprowadzil proces sprzedazy mieszkania szybko, profesjonalnie i... Lukasz Monika R. - ocena (2) Gorąco polecam biuro nieruchomości trevo. a w szczególności pośredniczkę... Monika R. R.Gluszynski - ocena (1) Mega ,mega,mega profesjonalizm Znajomość rynku cen Operaty szczegółowe... R.Gluszynski Marek16v - ocena (2) Współpracuję z biurem już jakiś czas i jestem bardzo zadowolony. Pani... Marek16v Maciej Kordunowski - ocena (2) Wynajem mieszkania z pomocą pani Magdaleny Makać to była czysta przyjemność!... Maciej Kordunowski Ewelina P - ocena (1) Z Panem Andrzejem miałam przyjemność dokonać transakcji kupna-sprzedaży... Ewelina P Tomasz - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Anastasiią Stefanivską oraz White Wood... Tomasz Konrad - ocena (1) Miałem do wynajęcia kawalerkę w centrum Gdańska. Samemu szło mi średnio, ale... Konrad Wojciech.K - ocena (2) Miło szybko i sprawnie!!!!Polecam. Wojciech.K Edyta - ocena (2) Chciałabym serdecznie polecić współpracę z Moniką Pawłowską to prawdziwa... Edyta Karolina - ocena (2) Pełen profesjonalizm i szczerość. To NIE jest agencja, która Cię naciągnie.... Karolina Krystyna - ocena (1) Pan Daniel Półjanowski wykazał się wielkim profesjonalizmem oraz znajomością... Krystyna Małgorzata W. - ocena (1) W 2 tygodnie dokonaliśmy udanego zakupu domu dzięki p. Oksanie Sobolewskiej... Małgorzata W. Aleksandra - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście, ale przede wszystkim pomoc i doradztwo na... Aleksandra